Conacul Archia – un tablou in marime naturala, intr-un sat langa Deva



Pe langa natura superba, ce activitati ne pune la dispozitie conacul
Archia?


La noi calutii sunt foarte importanti si oferim cursuri de echitatie in manej si plimbari in natura. Piscina de la conac este iarasi foarte accesata de turistii nostri care doresc sa se relaxeze. Tatal meu a fost jucator de tenis in tinerete si are o baza de sportiva cu 6 terenuri in Deva (la 10 min de mers cu masina). Pentru iubitorii acestui sport se pot inchiria terenuri.


Transilvania este o zona vestita in lume. Ce avem de vizitat in imprejurimile conacului?


Dar ce nu avem de vizitat in zona? Incepand de la Castelul Huniazilor, la Cetatea Devei, Sarmizegetusa Regia (cetatea Dacica) si Ulpia traiana (cetatea Romana), Manastirea Prislop, Rezervatia de zimbrii, Tara Hategului cu dinozaurii pitici si bisericile medievale, Masivul Retezat cu privelistile si drumetiile pe care le putem face, Cetatea Alba Iulia, Muzeul Aurului si Mina de la Rosia Montana, Off Road in Tinutul Padurenilor si acestea sunt doar o parte.
Imi place sa spun ca daca vine un turist in zona ii putem face un program de 5 zile sa viziteze zona si sa nu calce de 2 ori pe aceleasi locuri. Pentru perioada urmatoare am pregatit pachete speciale pentru cei care doresc sa viziteze zona noastra. Pachetul include 2 nopti de cazare si 1 excursie la obiectivele turistice din zona cu ghid turistic inclus.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod