Conacul Archia – un tablou in marime naturala, intr-un sat langa Deva



De la marketing la baschet, de la baschet la public speaking, de la public speaking la viata la tara. Cum asa?

Pffffff…. Acum ca am primit aceasta intrebare chiar ca ma face sa ma uit bine in urma si sa realizez ca nu toate au fost premeditate dar au un fir rosu. Primul sport pe care l-am practicat a fost tenisul de camp. Am facut de performanta de la 4 ani pana la 14 ani. Tata a fost jucator de tenis asa ca au ales acest sport pentru mine. Dupa 10 ani mi-am dat seama ca nu mi se potriveste. La 14 ani decizia in familia a fost “Gata cu tenisul, se vede ca nu iti mai place! Te ducem la baschet!” Si uite asa, mi-am descoperit una dintre iubirile vietii mele.
Acest sport a fost perfect pentru mine. Marketing-ul pot spune ca l-am ales in facultate. Aveam de ales intre mai multe sectii la care am intrat la ASE si aceasta a fost cea pe care am ales-o!

Public speaking-ul, aici chiar este o poveste frumoasa. De cand m-am lasat de baschet am cautat incontinuu un lucru care sa-mi dea acel feeling de libertate pe care il aveam pe teren. Acum 3 ani am primit de la cel mai bun prieten un audio book cu un speaker motivational din America, Tony Robbins, care efectiv mi-a schimbat viziunea asupra vietii.
In noiembrie 2014 am participat la unul dintre seminariile lui in Dallas. Aici am cunoscut un grup de oameni extraordinari alaturi de care am creeat o platforma online in care persoane din intreaga lume pot sa devina public speakers. Pt 45 de min in fiecare zi 1 persona din grup tinea un speech despre lucruri pe care le considera importante in viata lui. Un fel de Ted Talk. Asa pot spune ca am inceput. Am avut 16 speech-uri in 2015, cea mai mare audienta a mea fiind 100 de oameni. In septembrie 2015, o parte din grup care locuieste in New York a organizat un live event la care am participat si eu.
Au fost aproximativ 100 de oameni in sala si aici am realizat ca public speaking-ul este lucrul care imi ofera feeling-ul acela pe care il caut de multi ani!  

In 2013 am decis sa ma intorc acasa sa fiu alaturi de ai mei in business-ul familiei. Nu este simplu sa te intorci de la Bucuresti intr-un oras mic cum este Deva dar Conacul Archia mi-a oferit lucrurile de care aveam nevoie: oameni minunati, posibilitatea sa imi pun in valoare calitatile si, evident, sa invat sa conduc o organizatie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod