5 lucruri pe care să nu le oferi drept cadou de nuntă

Probabil că dedici timp și atenție alegerii cadoului pentru fiecare nuntă la care participi. Experții îți dezvăluie ce nu ar trebui să oferi cuplului pentru a evita să irosești banii și să creezi o situație jenantă.
Fiecare cadou de nuntă trebuie să fie armonizat cu stilul și personalitatea mirilor și cu cât îi cunoști mai bine, cu atât selectarea darului potrivit va fi mai simplă. Cu toate acestea, anumite cadouri nu trebuie oferite în nicio situație. Potrivit experților, există o gamă de cadouri, de la cele cu inițiale gravate până la banalele prosoape de bucătărie, care pot avea un efect neplăcut, cu excepția cazului în care cuplul le-a cerut în mod expres.

 
Iată ce lucruri nu ar trebui să oferi ca dar de nuntă:

 
1. Opere de artă extravagante

„În majoritatea cazurilor nu este deloc util să oferi mirilor sculpturi sau tablouri cu un aspect neobișnuit sau care nu se integrează în casa lor și nici nu corespund gusturilor lor. Desigur, dacă ați discutat în mod clar despre o anumită operă de artă lucrurile vor fi diferite.
În general este foarte riscant să alegi o astfel de opțiune dacă nu cunoști cuplul foarte bine. Dacă vrei să oferi ceva unic mai bine orientează-te spre o altă variantă. O sticlă de vin de colecție sau o ediție specială a unei cărți sunt alegeri mai sigure din acest punct de vedere”
, spune Lynne Goldberg, organizatoare nunți.

 
2. Bilete la loterie

Deși la nivel metaforic mirii au câștigat loteria pentru că s-au găsit unul pe celălalt și vor rămâne împreună toată viața, acesta trebuie să fie singurul lucru care să amintească de jocuri și riscuri în acea zi specială. Cu excepția cazului în care au spus că doresc acest lucru nu este deloc util să le oferi bilete la loterie. 
„Gestul tău ar putea fi interpretat în mod negativ, ca și cum nu ai vrut decât să te oprești la benzinărie să le iei biletele, în loc să dedici timp alegerii unui cadou cu o semnificație aparte.
S-ar putea crede inclusiv că nu te-ai hotărât să vii decât în ultimul moment. Mai bine dă-le un cadou care ești sigur că le va plăcea”
, recomandă Katherine Frost, organizatoare nunți.

 
3. Orice lucru care se strică repede

„Nunțile simbolizează un nou început și o viață fericită împreună și nu este deloc potrivit să le dai mirilor un cadou care se va deteriora rapid. Deși buchetele de flori sau felurile de mâncare pe care le-ai pregătit numai pentru ei pot arăta grija și afecțiunea nu va fi deloc plăcut să arunce toate florile și mâncarea după ce se întorc din luna de miere. Mai bine rezervă aceste gesturi pentru mai târziu, iar dacă îți plac foarte mult florile oferă-le în ghiveci și alege specii care rezistă fără să aibă nevoie de o îngrijire complexă.
De asemenea, ai putea să plantezi un pom numai pentru ei, fiind un simbol foarte apreciat cu această ocazie”
, spune Caitlyn Gilfoil, organizatoare evenimente.

 
4. Cuțite

Orice obiect ascuțit nu este un cadou de nuntă recomandat. „Chiar dacă seturile pe care le vei găsi în magazine pentru nuntă includ adesea cuțite, foarfeci sau alte instrumente ascuțite pentru bucătărie trebuie să ții cont că pot exista diferențe culturale majore. În multe țări din Asia și Europa se consideră că astfel de cadouri aduc ghinion cuplului. Mai bine evită aceste idei negative și alege un set de farfurii, de cești sau de pahare”, recomandă Gilfoil.

 
5. Orice obiect cu inițiale gravate

Când mergi să alegi cadoul de nuntă poate îți imaginezi că mirii vor fi încântați să aibă obiecte cu inițialele lor, dar experții nu sunt de aceeași părere. „Deși fiecare obiect cu inițiale reprezintă un cadou personalizat este posibil ca mirii să nu aibă nevoie de obiectul respectiv sau să nu fie compatibil cu stilul lor.
Dacă are inițialele pe el nu vor putea returna obiectul pentru a-l schimba cu altceva și vor trebui să păstreze un lucru pe care nu-l vor cu adevărat. Nu înseamnă, totuși, că nu poți fi creativ. Poți alege să le oferi bilete la un parc de distracții sau la o piesă de teatru”
, spune Lindsay Jani, designer și organizatoare nunți.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod