Cele mai ieftine 10 destinații pentru această vară

Nu ai de ce să te stresezi dacă vrei o vacanță reușită cu un cost mai redus în această vară. Consultă lista realizată de specialiști pentru a putea să te bucuri de soare și relaxare fără să-ți depășești bugetul.
Credeai că nu poți călători în străinătate decât dacă ai la dispoziție fonduri nelimitate? Potrivit experților, există destinații care au costuri de cazare reduse, un peisaj special și te fac să simți că ești departe de birou și de momentele stresante, fără să regreți că ai cheltuit foarte mult la întoarcere.

 
Iată unde ar trebui să mergi în această vară pentru o vacanță cu un cost redus, dar plină de distracție și voie bună:

 
1. Golful Montego, Jamaica

Pe timp de vară temperatura maximă din Golful Montego ajunge la 32°C, iar cea mai redusă este de 24°C. O noapte la un hotel de 3 stele pentru 2 persoane costă 330 RON, iar dacă preferi un hotel de 4 stele va trebui să plătești 900 RON pentru 2 persoane, pe noapte.

 
2. Cancun, Mexic

În Mexic temperatura cea mai ridicată este de 23°C, iar cea mai scăzută de 12°C în timpul verii. Dacă vei sta într-un hotel de 3 stele vei plăti aproximativ 200 RON pe noapte pentru 2 persoane, iar un hotel de 4 stele va ajunge la prețul de 380 RON pe noapte.

 
3. Quito, Ecuador

În orașul aflat la o altitudine foarte ridicată în lunile de vară temperatura cea mai ridicată va fi de 19°C, iar cea mai scăzută de 9°C. O noapte la un hotel de 3 stele pentru două persoane costă aproximativ 260 RON, iar la un hotel de 4 stele prețul va ajunge la 500 RON.

 
4. Cartagena, Columbia

Aici este cald tot timpul anului, iar vara cea mai ridicată temperatură este de 31°C, fără să coboare mai jos de 26°C. Din fericire vei avea de ales între mai multe plaje pentru a te răcori și a face mișcare sau a înota.
Prețul pentru 2 persoane, pe noapte, la un hotel de 3 stele este de 340 RON, iar la un hotel de 4 stele se va ajunge la 490 RON.

 
5. Rio de Janeiro, Brazilia

Având în vedere faptul că Rio de Janeiro este în emisfera sudică, să știi că aici va fi, de fapt, iarnă. Temperaturile vor fi cuprinse între 17 și 27°C. Costul pentru 2 persoane, pe noapte, la un hotel de 3 stele va fi de 350 RON, în timp ce o noapte la un hotel de 4 stele va ajunge la 480 RON.

 
6. Cracovia, Polonia

Pe timp de vară în Cracovia se poate ajunge la cel mult 24°C, iar minimele se situează în jurul valorii de 15°C. O noapte la un hotel de 3 stele pentru 2 persoane costă aproximativ 280 RON, iar la un hotel de 4 stele vei avea nevoie de 500 RON.

 
7. Budapesta, Ungaria

În lunile de vară temperatura din Budapesta ajunge la 28°C, iar minimele se situează în jur de 16°C. O noapte la un hotel de 3 stele pentru 2 persoane va costa în jur de 300 RON, iar la un hotel de 4 stele va fi nevoie de cel puțin 500 RON.

 
8. Tenerife, Insulele Canare, Spania

În Tenerife temperatura maximă ajunge la 28°C, iar minimele sunt de 21°C. O noapte la un hotel de 3 stele va costa 200 RON pentru 2 persoane, iar la 4 stele va trebui să plătești aproximativ 420 RON.

 
9. Istanbul, Turcia

Vara este un sezon foarte potrivit pentru a te bucura de frumusețile acestui oraș la un cost redus. Temperatura cea mai ridicată este de 29°C, iar minima se va situa în jur de 18°C.
O noapte la un hotel de 3 stele va costa în jur de 200 RON, iar la un hotel de 4 stele prețul va fi de aproximativ 450 RON.

 
10. Praga, Republica Cehă

În timpul verii temperaturile din Praga nu vor depăși 26°C, iar minimele se vor situa în jur de 14°C. Este unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, iar hotelurile decorate stilat au prețuri rezonabile. O noapte la un hotel de 3 stele pentru 2 persoane va costa aproximativ 320 RON, iar la un hotel de 4 stele va fi nevoie de 500 RON.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
7 Iulie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod