Câinii din rasa Dog German sunt cei mai simpatici uriași. 35 de imagini care o demonstrează

Dogul german, cunoscut și sub numele de Marele Danez, este una dintre cele mai mari rase de câini, masculul putând ajunge la o înălțime de un metru și o greutate între 50 și 80 de kilograme.
Dar în ciuda dimensiunilor sale impresionante, dogul german este un adevărat uriaș blând. Acești câini au o personalitate caldă, sunt foarte prietenoși și caută permanent afecțiunea stăpânului. Se înțeleg perfect cu copiii, dar și cu alte animale de companie, mai ales atunci când cresc împreună. 

La origini, Marele Danez era un câine de vânătoare, folosit pentru a vâna porci mistreți, animale sălbatice periculoase care nu se tem să atace atunci când sunt în pericol. Dar de-a lungul timpului, spiritul "războinic" al dogului german s-a estompat, acesta devenind o rasă foarte apreciată pentru calmul său.
Rămâne în continuare un câine de pază de temut, dar atunci când este crescut corect, dogul german nu este un câine agresiv.

Dogul german se poate adapta cu succes chiar și la viața într-un apartament. Pentru că are o talie foarte mare, metabolismul său este lent, prin urmare nu este un câine prea energic la maturitate. De fapt, este un câine "comod", ce preferă să lenevească ore în șir.

Descoperă 20 de imagini care te vor convinge că cei mai mari câini din lume sunt și cei mai blânzi și simpatici.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod