Sfaturi despre mașina de spălat care vă vor schimbă viața

Umila mașină de spălat, unde am fi fără ea? Pentru majoritatea dintre noi, este un dispozitiv esențial pe care ne bazăm în fiecare zi, dar oare profităm cu adevărat de mașina noastră de spălat?
De la rezolvarea problemelor, până la cât de des ar trebui să spălați diferite articole de îmbrăcăminte, am adunat câteva trucuri pentru a vă ajuta să deveniți un profesionist în mașini de spălat.

Probleme frecvente ale mașinii de spălat și cum să le remediați


Mașinile de spălat sunt dispozitive destul de robuste. Cu toate acestea, utilizarea regulată poate provoca puțină uzură, ceea ce poate duce la necesitatea efectuării unor reparații rapide. În continuare, am analizat câteva dintre cele mai frecvente probleme și cum să le rezolvați.

1.
Mașina de spălat nu se scurge. Mașina de spălat este plină de apă, dar nu se scurge. Acest lucru este cauzat de obicei de un blocaj al filtrului pompei sau al conductei de deșeuri. Opriți mașina de spălat la comutatorul de izolare sau deconectați-o și localizați, scoateți și curățați filtrul în partea dreaptă jos a aparatului. Dacă acest lucru nu o rezolvă, verificați dacă furtunul de scurgere nu a fost strivit, îndoit sau răsucit și că conducta la care este conectată mașina de spălat nu este blocată.
Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod