Culoarea pe care blondele nu ar trebui să o poarte sub nicio formă! Le face să arate ieftin

Atunci când alegi părul blond, ai la dispoziție o gamă foarte largă de nuanțe, de la argintiul platinat până la blondul închis, care bate deja în șaten sau cenușiu. Indiferent ce tip de blond preferi, îl poți pune în valoare folosind anumite nuanțe ale hainelor, care contrastează plăcut cu pletele tale blonde.
Însă regula pe care trebuie s-o respecți întotdeauna este să nu porți haine galbene atunci când ai părul blond. În special dacă nuanța ta de blond este deschisă și caldă, cum ar fi blondul auriu sau blondul miere, hainele galbene sunt total contraindicate, dându-ți un aer fistichiu și ieftin.

Vezi în articol culoarea care se potrivește cel mai bine cu tipul tău de blond și care te face să arăți șic și elegantă!

Blondul pal merge cu nuanțe pastel


Dacă ai un blond pal, nuanțele pastelate de verde mentă, albastru proaspăt sau tonurile de gri ți se potrivesc perfect. Vei da dovadă de bun gust dacă vei combina un ton mai rece de blond cu o bluză într-o nuanță fină de roz sau de culoarea lavandei. Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod