Roşii la grătar cu brânză feta


Este primăvară şi trebuie să trecem treptat la gustări uşoare şi sănătoase. Iată o reţetă simplă şi foarte gustoasă de weekend. Poftă bună!
Este primăvară şi trebuie să trecem treptat la gustări uşoare şi sănătoase. Iată o reţetă simplă şi foarte gustoasă de weekend. Poftă bună!

Ingrediente

3-4 roşii tăiate pe jumătate
piper
1/2 cană cu maioneza degresată
1/2 cană cu brânză feta mărunţită fin
1 lingură ceapă verde tocată
cimbru uscat


Mod de preparare

Presară piper pe jumătăţile de roşii apoi amestecă maioneza, brânza, ceapa şi cimbrul într-un vas. Cu ajutorul unei linguri, întinde amestecul obţinut pe fiecare jumătate de roşie. Aşază-le apoi pe grătarul încins şi lasă-le timp de aproximativ 5 minute sau până când amestecul cu brânză prinde o culoare aurie.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod