Primavara la tine in casa...

O alta idee ar fi sa "imbraci" cu tapet un singur perete al unei camere. Acest truc va oferi profunzime camerei respective si va fi un element de decor care, cu singuranta, va atrage atentia.

Atentie sporita trebuie sa acorzi si iluminatului locuintei. Renunta la draperiile care te privau de lumina cruda a iernii, inlocuindu-le cu unele transparente sau optand doar pentru o lustra. Orice camera, fie ea moderna sau traditionala, are nevoie de o doza de etnic...

Eu, de exemplu, pentru a simti aerul primavaratic, incep prin a inlocui cuvertura din lana de pe canapea cu o patura din bumbac.
Renunt si la lenjeria pufoasa a patului, inlocuind-o cu una din bumbac si mai racoroasa. Apelez la mici trucuri, care imi ofera schimbari majore!

Covoarele calduroase pe care le-am imprastiat in toata casa iarna de iarna, primavara le strang, lasand loc celor subtiri, confectionate din fibre naturale.

Flori... nu ma satur niciodata de ele, iar primavara cu atat mai mult! In fiecare primavara ma indragostesc de mirosul proaspat si coloritul lor odihnitor. Lalele, zambile, narcise, lacramioare... toate iti pot infrumuseta incaperea, fara costuri extravagante.

In acest sezon, in decorarea locuintei poti folosi si ferigile, fie in stare naturala, fie uscate si inramate, "asortate" cu diferite flori.

Susan Atchison, un cunoscut designer de interior din America, descrie pentru site-ul Clearleaddinc.com trend-urile, in materie de design de interior, pentru primavara 2009.

"Este uimitor modul in care o planta poate readuce la viata o camera! O vaza plina cu flori in dormitorul tau iti poate face rutina de dimineata mult mai vesela; un ghiveci cu flori in bucatarie iti poate face cina mult mai linistita, mai ales daca ai avut o zi obositoare la birou", declara Atchison.

Aceasta ne sfatuieste sa profitam de natura si sa aducem cat mai multe flori in locuinta noastra, mai ales in aceasta perioada.
Culorile pline de stralucire atrag atentia, in timp ce tonurile pamantii ne calmeaza.

In aceasta primavara, mai mult ca oricand, bugetele noastre sunt limitate, dar ne dorim o locuinta plina de prospetime... Ce e de facut? "Reinventeaza decoratiunile pe care le ai deja, folosind ceea ce ai cel mai de pret: imaginatia!", te ajuta Susan Atchison.

Expertul in design de interior ne sugereaza pictarea paharelor pe care le avem prin casa in tonuri de verde crud sau alte culori pline de prospetime.

Intr-un articol urmator, expertii nostri in design de interior iti oferi mai multe sfaturi referitoare la modul in care iti poti decora balconul sau terasa in aceasta primavara.

Te-ar mai putea interesa:

10 modalitati de a aduce primavara in casa ta!

O primavara proaspata in apartamentul tau!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • margaretaCobzariu pe 21 Apr 2009, 19:44
    mobila

    va rog sami spuneti ce mobila se poarta 2009

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod