Patru stiluri "in trend" pentru bradul de Craciun

Pentru a contura trend-urile 2009, ar trebui sa discutam un pic despre cromatica acestui moment important, cand ne adunam alaturi de familie in jurul bradului. Culorile traditionale...
Pentru a contura trend-urile 2009, ar trebui sa discutam un pic despre cromatica acestui moment important, cand ne adunam alaturi de familie in jurul bradului. Culorile traditionale ale Craciunului sunt verdele (bradutul), rosul (Poinsettia sau Steaua Craciunului), auriul (lumina lumanarilor) si albul (zapada).

Daca vrei ca bradul tau sa fie impodobit dupa ultimele tendinte in domeniu, ia aminte la sfaturile Sinzianei Ginga, Events Manager "La Noblesse". Iata cele patru tematici in voga pentru acest an:


Winter Wonderland, pentru o atmosfera romantica

Anul acesta primeaza albul, observandu-se o tendinta catre un decorul diafan, sensibil, aerisit. Atmosfera romantica a secolului 21 se poate realiza cu alb perlat si crem, alternand cu un contrast subtil de roz si verde pal.

Materialele recomandate sunt perlele, catifeaua alba, blanita alba, portelanul si sticla.
De exemplu, ingerasii de portelan, fulgii de cristal, ghirlandele de pene albe, crengute albe si poinsettia alba.


Chic Aristrocratic, pentru femei rafinate

Este opus primului trend, fiind un decor dedicat exclusiv femeii rafinate. Luxul trebuie sa se identifice cu ornamente si materiale alese, iar finisajul acestora trebuie sa fie unul desavarsit. Paleta de culori este formata din mahon greoi, mov cardinal, bronz si pink quartz.

Pietrele pretioase, globurile de catifea cu strasuri si matasea sunt doar cateva din accesoriile care nu ar trebui sa lipseasca din bradul de Craciun impodobit in acest stil.


Earth Song, pentru o atmosfera calda

Iti poti incalzi caminul prin nuante de verde, auriu si aramiu. Aceasta tema este foarte primitoare, iar culorile calde si naturaletea accesorilor vor imbina stilul modern (eco) cu stilul traditional: figurine din lemn sau metal, cu diferite motive (prelucrate din bucati de lemn sau metal care nu mai sunt utilizate), bucati de sticla sau oglinda.
Aceasta combinatie de stiluri vine dintr-o dorinta de comfort, estetic si reciclare.

Modalitatea de iluminare de orice gen, exterioara sau interioara, trebuie facuta pe baza de instalatie cu LED, pentru a proteja mediul.


Girly Fairytale, pentru un decor proaspat

Iata un trend dedicat celor tineri, un pic agresiv, din punct de vedere al culorilor si al accesoriilor, un decor care reda spontaneitatea si prospetimea.

Accesoriile trebuie sa fie din plastic, tulle, saten in "kitschy coulors", asa cum sunt denumite mai nou rozul bonbon, verdele praz si violetul.

 

Un articol de Nicoleta Tarantus

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anca pe 26 Dec 2009, 11:33
    decoratiuni

    Anul acesta mi-am cumparat si nite ingerasi...as fi pus si niste fluturasi dar nu am gasit decat mari iar bradul meu fiind micut...oricum interesant articolul!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod