S-a inaugurat etajul 6 al Spitalului Marie Curie

Facebook Twitter Comenteaza
S-a inaugurat etajul 6 al Spitalului Marie Curie

Reparatiile de la etajul al 6-lea al Spitalului Marie Curie au fost finalizate, iar lucrarile de renovare a etajului 7 vor fi gata in urmatoarele luni.


Renovarea acestui etaj reprezinta un pas important pentru finalizarea lucrarilor finantate de Enel Cuore printr-o donatie de 500.000 euro, care cuprinde refacerea completa a etajelor 6 si 7.
 
Etajul al 6-lea al Spitalului Marie Curie detine sectiile de diabet, pediatrie si nefrologie si trateaza anual peste 5600 de copii. A fost renovat complet, reconditionat din punct de vedere al echipamentului sanitar, al instalatiilor, au fost montate sisteme electrice noi, precum si sisteme de incalzire.
Dupa lucrarile de modernizare, etajul al 6-lea al Spitalului Marie Curie este in conformitate cu standardele sanitare impuse de Uniunea Europeana.

In acelasi timp, se afla deja in desfasurare si lucrarile de renovare a etajului al 7-lea, care vor fi finalizate in primul semestru al anului 2010. Marie Curie este cel mai mare spital de copii din Romania, tratand anual peste 50.000 de copii din toata tara.

Cu ocazia inaugurarii etajului al 6-lea a avut loc traditionala petrecere de Craciun pentru copiii internati la spitalul Marie Curie si de iluminare a bradului de Craciun.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod