Estetica W Collection este povestea momentelor atemporale dedicate unei adevărate pasiuni ce devine o creație artistică delicioasă

Whirlpool înțelege importanța meșteșugului și a detaliilor exacte. Designul fără sfârșit al W Collection completează fiecare stil de bucătărie, în timp ce aparatele sunt perfect coordonate pentru a crea o privire care captează atenția.

Finisajele lucioase sunt concepute pentru o curățare ușoară: amprentele și petele aparțin trecutului. Fiecare detaliu a fost conceput pentru a îmbunătăți și pentru a face experiența bucătăriei mai plăcută

O singură colecție. Patru game strălucitoare. Bucurie nesfârșită în arta coacerii si a preparării celor mai perfecte reţete.

Whirlpool înțelege importanța abilităților și a atenției la detalii. Cuptorul poate fi ușor integrat pentru a crea un spațiu atractiv în bucătărie.

Estetica W Collection îmbogățită cu sticlă pură combinată cu strălucirea oțelului inoxidabil este soluția perfectă pentru o bucătărie modernă.



Alegeți tehnologia care intuiește nevoile dvs. si simtiti diferenta cu Al 6-lea Simt.

Cum să obțineți o cină în casă care să provoace o adevărată încântare și multe cereri pentru încă o porție? Doar porniți Al 6-lea Simț și bucurați-vă de rezultate perfecte de coacere. Senzorii speciali estimează greutatea vasului și determină temperatura și timpul de coacere, apoi controlează întregul proces.

Un afișaj modern și ușor de utilizat te ghideaza si informează pas cu pas.

Captați inspirația și transformați-o în plăcere prin spațiul necesar pentru a obține cele mai bune rezultate de gătit.

Designul modern permite plasarea tuturor tăvilor într-o manieră stabilă, iar capacitatea crescută de 73 de litri, precum și cele 4 niveluri diferite de coacere, asigură confortul gătitului pentru mâncărurile preferate ale fiecărui membru al familiei și chiar și pentru o familie mare în cel mai simplu și cel mai rapid mod fără compromisuri.
Vă creați astfel timp pentru oaspeți!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod