Estetica W Collection este povestea momentelor atemporale dedicate unei adevărate pasiuni ce devine o creație artistică delicioasă



Coaceți mai mult, coaceți mai repede cu tehnologia Cook4. Permite gătirea a până la patru feluri de mâncare diferite simultan fără amestecarea mirosurilor, de exemplu puteti sa gatiti de la preparate din peste pana la un desert savuros de placut fara miros sau arome amestecate. Funcția Cook4 oferă un nivel excepțional de flexibilitate care permite gătirea a până la patru feluri de mâncare simultan, fără riscul de a amesteca gusturile și aromele produselor. Când funcția este activată, elementul de încălzire de mare putere interacționează cu sistemul de circulație a aerului, încălzind în mod egal camera cuptorului și asigurând circulația continuă a aerului, ceea ce garantează o calitate excelentă a coacerii și economii semnificative de timp și de energie.



De asemenea cuptoarele din W Collection beneficiaza si de sistem de siguranță pentru copii.

Alegeți tehnologia care intuiește nevoile dvs.

Cum să obțineți o cină în casă care să provoace o adevărată încântare și multe cereri pentru încă o porție? Doar porniți Al 6-lea Simț și bucurați-vă de rezultate perfecte de coacere.

Senzorii speciali estimează greutatea vasului și determină temperatura și timpul de coacere, apoi controlează întregul proces. Un afișaj modern și ușor de utilizat informează în permanență despre timpul rămas.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod