Design unic pentru o locuinta de vis!

Iata cel mai usor mod prin care iti poti imprima propria personalitate asupra unei camere: inrameaza cateva dintre fotografiile tale preferate, nu doar acele poze facute in familie, ci si instantaneele.
1. Iata cel mai usor mod prin care iti poti imprima propria personalitate asupra unei camere: inrameaza cateva dintre fotografiile tale preferate, nu doar acele poze facute in familie, ci si instantaneele. De ce sa le tii ascunse intr-o cutie de pantofi, in dulap, sa se umple de praf, cand ele pot umple "o galerie a poznasilor" pe zidul gol din hol?...

2. Ce poti face cu o bucatica de material? Coase-o, umple-o cu puf sau calti si, astfel, iti vei crea propriile pernute decorative. Simplu si eficient! Este un mod grozav de a revigora un corp de mobila care si-a pierdut din stralucire; un truc excelent este sa alegi un material de culoare deschisa pentru o incapere putin iluminata.

3. Stim ca acele minunate obiecte de gradina pot infrumuseta interiorul caselor noastre, dar ce zici sa actionezi invers? Vopseste o rama veche de oglinda si agata noua "ferestruica" de un perete pentru a reflecta razele soarelui in timpul zilei si lumina lumanarilor pe timp de noapte.

4. Spui ca nu iti gasesti stilul - ei bine, uita-te in dulap dupa indicii! Cusaturile unui pulover, culorile sau modelele bluzei favorite pot fi inspiratia pe care o cauti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod