Design unic pentru o locuinta de vis!

7. Atunci cand organizezi o petrecere, nu trebuie sa te preocupe ca totul sa fie "asortat". De exemplu, paharele in culori vibrante adauga vitalitate locuintei tale. Culorile pot fi folosite in diverse combinatii, in functie de amploarea petrecerii. Mai amuzant decat sa ai un serviciu de 12 pahare, opteaza pentru un set format din patru pahare rosii, patru verzi si patru galbene. Pentru un aspect armonios, alege pahare in culori complementare cu vasele, fetele de masa si florile din incapere.

8. Te-ai saturat de felul in care arata peretii tai? De ce nu faci cateva schimbari? Ia in considerare o combinatie de doua modele de tapet diferite, pentru a crea un aspect cu totul nou.


9. Tavile vintage, din sticla, metal, ratan sau lemn pot fi folosite in decorul tau si in alt mod decat cel evident. Gandeste-te la tava ca la un cos sau un loc de depozitare. Foloseste-o pe masuta de cafea, care va contine telecomanda, ochelarii de citit, cateva reviste - orice!

Sa ridici tava pentru a sterge praful este mai usor decat sa ridici fiecare obiect, iar lucrurile sunt mai usor de gasit atunci cand au o "casa"!

10. Nu trebuie sa ramai adepta unui singur stil de decorare - poate deveni foarte plictisitor si previzibil.
Fii rebela si combina stilurile de design! Incearca stilul eclectic, extrem de incitant si foarte dinamic!

Mai mult decat atat, alege piese de mobilier din timpuri diferite. De exemplu, o lampa retro din anii '50 poate fi asezata pe o masa inspirata din stilul anilor '70. Contrastul este un element din decor cu care poti jongla. Alege contrastul dintre tesaturi precum agava cu satin sau contrastul dintre materiale precum cromul si lemnul. Vei vedea ca opusurile se atrag cu adevarat!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod