Cum să-ți cureți casa de energii negative

S-ar putea să nu fii conștient de cât de multe energii negative există la tine în casă. Poate că nu este un subiect la care să te gândești adesea, dar aceste energiii se pot exprima în multe modalități negative, dăunându-ți.
În casele în care există multe energii negative, oamenii se simt copleșiți și stresați aproape în fiecare zi, fără a-și da seama de ce. Dacă și tu te simți la fel, atunci este momentul să îți cureți casa de energii negative. Acest proces ar trebui să fie o rutină pentru tine, ceva făcut din când în când. În plus, este un proces rapid și ușor, care previne acele energii negative să intre în casa ta. 

De ce ai nevoie ca să-ți cureți casa de energii negative?


Există o metodă ușoară care te ajută să îți cureți în mod eficient casa de energii negative. Iată ce presupune!

Ingrediente:

1 pahar cu apă
2/3 lingură cu sare de mare
2 linguri de oțet
4 picături de ulei de salvie

Instrucțiuni:

Se pune sarea de mare într-un pahar gol, după care se umple cu apă.
Apoi, se adaugă oțetul în pahar, urmat de uleiul de salvie. Nu trebuie să amesteci compoziția. Doar pune paharul în camera ta sau, dacă vrei să cureți întreaga casă, prepară mai multe pahare și plasează-le în fiecare cameră din casă.

Lasă paharul pentru 24 de ore fără a-l mișca sau atinge. Apoi, verifică să vezi dacă observi vreo diferență în apă. Dacă apa este la fel, atunci casa ta este curățată de energii negative. Cu toate acestea, dacă vezi că apa și-a schimbat culoarea sau observi o mică diferență la nivelul texturii, ieși din casă și varsă paharul la aproximativ 3 metri de casă.
Apoi repetă acest proces până când apa nu se mai schimbă. În camerele încărcate cu energii negative, s-ar putea să fie nevoie să repeți procesul pentru cel puțin o săptămână.

Acest ritual este eficient deoarece uleiul de salvie împreună cu celelalte ingrediente poate îndepărta vibrațiile negative din aerul înconjurător. Sarea de mare absoarbe acele energii negative, iar combinația de ingrediente reprezintă echipa perfectă care să lupte împotriva lor.

Nu ar trebui să verși în toaletă sau în chiuvetă apa, deoarece poți lăsa în urmă o parte din energiile negative.
Atunci când duci paharul afară și torni apa departe de casa ta, înlături negativitatea și te ajuți de natură să o transformi în ceva pozitiv. Poți face acest ritual o dată pe lună și probabil că vei observa o diferență în viața ta. Vei fi mai deschis, mai pozitiv, mai energic și mai vibrant.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod