Culorile dau viata locuintei tale!

Vrei o schimbare de decor in locuinta ta, dar nu stii ce elemente sa modifici? Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa oferi un nou look incaperilor din locuinta ta, punand accentul pe culoare:

Vrei o schimbare de decor in locuinta ta, dar nu stii ce elemente sa modifici? Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa oferi un nou look incaperilor din locuinta ta, punand accentul pe culoare:

1. Ai in casa prea multe piese de mobilier din lemn si nu stii in ce culoare sa iti vopsesti peretii? Incearca tonul bland al salviei sau verdele masliniu!

Daca vrei un decor inspirat din natura, amesteca nuanta chamois (culoarea samoei/caprei) cu nuante inspirate de culoarea untului.

2. A venit vremea sa renunti la vopseaua bej sau alba, dar te temi ca dupa aceasta schimbare casa ta va arata ca si cand stapanul ar fi suferit de pierderea auto-controlului? Lasa-ti imaginatia sa "aleaga" culorile peretilor!

Totusi, daca nu vrei sa renunti la culorile mai "cuminti", vopseste podeaua, tocurile ferestrelor si usile in alb uniform sau culori neutre.

Fie ca alegi un curcubeu de pasteluri pentru o camera sau o cutie de bijuterii de tonuri pentru alta incapare, trebuie sa mentii un simt al ordinii, al continuitatii.

3. Galbenul copt este culoarea soarelui, a metalului pretios, a campurilor de grau si a celei mai scumpe ierburi din lume, sofranul. Merita sa o iei in considerare atunci cand iti decorezi casa! Galbenul este cald, mai prietenos si accepta o serie variata de accente de culori.

Nu degeaba in revistele glossy iti sunt prezentate sufragerii fabuloase vopsite in nuante de auriu de la caisa pana la curry auriu...

Pentru dimineti insorite, vopseste-ti dormitorul in galbenul untului, cu accente albe, si vei simti ca este vara in casa ta tot timpul anului!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • loredana pe 24 Ian 2009, 20:47
    O pata de culoare...

    Ce ziceti de o pata de culoare, o pictura direct pe perete in dormitor sau in sufragerie... pe www.loredana.nadrag.ro vedeti ceva de acest gen, va puteti face singuri daca aveti putin talent sau sa apelati la cineva mai priceput

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod