Culorile dau viata locuintei tale!

4. Oricine are copii, stie ca acestora le place sa deseneze si experimenteaza, din pacate, micile opere de arta pe pereti. Iata un sfat divin care te va ajuta sa il tii in frau pe micul tau Picasso!

Desemneaza o zona a casei drept galeria lui si vopseste o portiune din perete cu lavabila. Acum, pentru ca prichindelul tau sa nu depaseasca liniile delimitante, inrameaza zona pictata cu simple modele inspirate din desenele animate. Lasa-l pe micut sa se apuce de treaba, poate ii vei descoperi talentul in ale picturii!

5.
Creaza-ti propria galerie florala! Ia o bucata de material cu elemente florale; decupeaza elementele florale, dar asigura-te ca ramane suficient material care poate fi folosit ca fundal.

Urmatorul pas este sa aranjezi si sa lipesti aceste materiale pe o rogojina sau o bucata de carton (alba sau de o nunata inspirata de elementele florale folosite).
Vor deveni tablouri minunate, mai ales daca ramele lor vor fi viu colorate.

6. Tendintele pentru decorarea locuintei sunt, de obicei, paralele cu capriciile modei. Dar imprimeurile cu floricele se potrivesc pe orice si este bine sa ne folosim de acest lucru.

Usor de combinat cu dungi si imprimeuri geometrice, imprimeurile cu flori de mici dimensiuni aduc un plus de veselie. Pentru un nou aspect al casei tale, poti schimba culoarea accesoriilor, astfel punand accent, de fiecare data, pe o alta culoare a imprimeului.
Un imprimeu clasic si bine ales poate dura o viata in tendintele tale de redecorare!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • loredana pe 24 Ian 2009, 20:47
    O pata de culoare...

    Ce ziceti de o pata de culoare, o pictura direct pe perete in dormitor sau in sufragerie... pe www.loredana.nadrag.ro vedeti ceva de acest gen, va puteti face singuri daca aveti putin talent sau sa apelati la cineva mai priceput

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod