Culorile dau viata locuintei tale!

7. Tendintele in decorarea unei locuinte vin si trec, dar important este sa iti descoperi propriul stil, care va dura in timp. Iata un truc foarte usor: foloseste combinatii de culori neutre pentru elementele importante din locuinta ta, cum ar fi covorul, canapeaua sau alte obiecte de mobilier.

Daca iti place charteuse-ul (culoare obtinuta din combinatia unor parti egale de verde si galben) sau verdele tei, poti introduce in incaperi elemente mici de decor ce pot fi cu usurinta schimbate: perne, vaze sau rame.

La anul, cand verdele tei va fi demodat, vei putea investi in accesorii colorate...
la moda, cu o cheltuiala minima.

8. Daca ai nevoie de un anumit stil sau de o anumita culoare in locuinta ta, dar nu vrei sa schimbi foarte mult sufrageria, de exemplu, atunci de ce sa nu alegi un tapet indraznet sau o culoare vibranta pentru baie?

Modelele, stilul si culorile pot fi sugerate prin decorarea celorlalte camere ale casei, fara mari cheltuieli.

9. Regulile referitoare la tonalitatea cromatica se aplica atat pentru covoare, cat si pentru tapiterie sau vopseluri - o nuanta prea puternica va fi covarsitoare pe o suprafata de mari dimensiuni, si, de aceea, trebuie sa optezi pentru nuante mai deschise.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • loredana pe 24 Ian 2009, 20:47
    O pata de culoare...

    Ce ziceti de o pata de culoare, o pictura direct pe perete in dormitor sau in sufragerie... pe www.loredana.nadrag.ro vedeti ceva de acest gen, va puteti face singuri daca aveti putin talent sau sa apelati la cineva mai priceput

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod