aspirina

Ce poți face cu aspirina – 6 utilizări neștiute

În copilărie și adolescență era remediul universal, mai ales când răceam și nu aveam la îndemănă opțiunile diverse din prezent. Dar dincolo de această consacrată utilizare, aspirina poate juca roluri diverse în gospodăria noastră, de la curățenie până la grădinărit sau chiar parte a rețetelor de înfrumusețare. Iată ce poți face cu aspirina în câteva exemple concrete.
Acidul salicilic este un dușman redutabil al petelor de transpirație de pe haine. Zdrobiți câteva pastile de aspirină și apoi amestecați-le cu apa până se formează un fel de pastă. Aplicați peste suprafață patată și lăsați-o să acționeze câteva minute după care spălați în mod obișnuit. Soluția este ideală pentru cei care călătoresc și nu au la dispoziție mijloacele uzuale de îndepărtare a unor astfel de pete.

Părul vi s-a decolorat, în special de la clorul din bazinul de înot sau de la prea multă expunere la soare? Ei bine, aspirina rezolvă și aceasta problemă.
Dizolvați 6-8 aspirine într-un pahar cu puțină apă apoi aplicați această compoziție pe păr. Lăsați-o să acționeze timp de 10 minute și apoi clătiți. Câteva astfel de reprize și părul va străluci din nou în ciuda inamicilor externi. Citește în continuare...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod