cuplu

Cea mai răspândită formă de infidelitate pe care nici nu-ți dai seama că o comiți

Faptul că minți sau omiți să-i spui partenerului ceva în legătură cu banii este o formă de infidelitate. Iar în situații extreme, se poate ajunge până la ruperea relației sau căsniciei, avertizează cercetătorii.
În orice cuplu cu o relație de durată, partenerii au secretele lor. Unii preferă să nu-i spună celuilalt despre ce discută cu un coleg sau o colegă ori cu vecinul/vecina. Știi cum e: ar putea interpreta greșit, ar putea să intre inutil la bănuieli sau pur și simplu unii nu consideră că e ceva de spus.

Tehnic vorbind, dacă te afli într-o asemenea situație, nu se poate vorbi despre infidelitate, pentru că nu se întâmplă nimic din punct de vedere sexual, dar te temi că partenerul ar putea trata această comunicare ca pe o formă de infidelitate.

Alte forme de infidelitate pot fi chiar mai subtile, de exemplu tendința de a petrece mai mult timp online când găsești tot felul de oferte și reduceri atractive.
Ai găsit un mod de a ascunde niste lucruri partenerului tău, însă dacă relația ta ar fi fost pe deplin onestă, n-ai fi avut niciun motiv să faci asta, subliniază Susan Krauss Whitbourne într-un articol publicat de Psychology Today. Citește continuarea pe adreearaicu.ro...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod