Facebook Twitter Comenteaza
 

Unul dintre cei mai renumiti designeri din Canada si Statele Unite, Candice Olson iti ofera sfaturi nou-noute pentru decorarea locuintei, in exclusivitate in Romania, prin intermediul serialului "Divine Design".

Cea de-a sasea serie a emisiunii "Designul de vis", cum a fost tradusa in limba romana, poate fi urmarita pe canalul de televiziune Zone Club, in fiecare sambata si duminica, la orele 13.00 si 20.00.

Mai mult decat atat, pe 14 si 25 decembrie, la orele 20.30 si 22.00, in cadrul emisiunii va fi difuzat un episod special dedicat sarbatorii de Craciun, "Divine Design Christmas Special".  

In calitate de gazda a emisiunii, Olson te invita in casele proprietarilor care au nevoie ca spatiul din caminul lor sa fie transformat, ideile ei unice si actuale concretizandu-se in solutii accesibile pentru toata lumea. Fie ca este vorba de mansarde, pivnite, camere de zi, dormitoare, bucatarii sau bai, Candice are o viziune originala pentru orice fel de incapere. Invata si tu de la Candice Olson cum poti crea un spatiu modern si util!