Redecoreaza-ti dormitorul cu bun gust!

Camera copilului trebuie reamenajata, dormitorul si camera de oaspeti, redecorate. Dar la ce elemente de noutate poti apela? Iti ofer cateva sfaturi care te pot ajuta sa schimbi look-ul incaperilor din locuinta ta:
Camera copilului trebuie reamenajata, dormitorul si camera de oaspeti, redecorate. Dar la ce elemente de noutate poti apela? Iti ofer cateva sfaturi care te pot ajuta sa schimbi look-ul incaperilor din locuinta ta:

Camera adolescentului


Copilul tau este plictisit de camera aranjata in stil Disneyland si nu se mai regaseste in acest decor? Primul pas ar fi sa renunti la jucarii si desene aflate la vedere (in loc sa le arunci, mai bine le depozitezi in cutii).


Apoi, daca peretii sunt tapetati cu imprimeuri sau, pur si simplu, s-a plictisit de culoarea lor roz, galbena sau bleu, ofera-i posibilitatea adolescentului sa aleaga o noua nuanta.

Un ton de ciocolatiu sau violet ar fi perfect!  

In redecorarea unei camere pentru adolescent poti apela si la o serie de obiecte de culori stridente, ce folosesc drept puncte focale: o cuvertura colorata, o carpeta pufoasa sau chiar un obiect de arta.

Toate aceste lucruri vor putea fi schimbate foarte usor in momentul in care gusturile copilului tau se vor modifica, odata cu trecerea timpului.
 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lilia pe 12 Mar 2011, 11:29
    cum sami aranjez dormitoru

    vreau sami aranjez dormitorul camera are 2 letri latimia si lungimea 3 este camera copiilor si incep dela 0 am o fetita si un baetel

    5
    9

  • sery pe 23 Mai 2010, 14:56
    amenajare dormitor

    buna!am si eu o nelamurire in amenajarea dormitorului,daca puteti sa ma ajutati intr-un fel si pe mine v-as fi foarte recunascatoare:) am un dormitor de 4/3,5 si as vrea sa varuisc cu lavabil dar nu stiu ce culoare sa folosesc pt ai da un ton luminat. dormitorul e cam intunecat,si as vrea ceva care sa-l deschida.mobila e de culoarea ciocolatei si as vrea ceva care sal deschida,sa-l mai lumineze.ast idei si sfaturi din partea voastra,orce care sa ma ajute sa iau o decizie buna.multumesc

    8
    0

  • Simy pe 11 Ian 2010, 10:04
    perdele&mobila dormitor

    Buna!am si eu dificultati in amenajarea dormitorului:am un perete bleu(unde ar veni si capul patului) si ceilalti crem iar parchetul are colarea:Arin albastru inchis. Nu stiu ce coloare sa fie peredelele si mobila. eu ma gandeam la perdele crem si draperii bleumarin sau crem mai inchis, iar la mobila sa fie Wenge. e ok asa sau ma puteti ajuta cu sugestii. Multumesc!

    8
    3

  • vivi pe 4 Ian 2010, 14:25
    perete mov

    perete mov am vrut si eu in camera si am incercat sa combin in vopsea mai multe nuante pana am obtinut ce culoare am vrut, ceva inchis-pruna! in schimb n-a fost chip sa-l dam pe perete, mereu erau urme de la trafalet! am vrut sa fie peretele opus geamului, cu usa, astfel incat ziua sa nu intunece camera foarte tare fiind direct luminat. dupa vreo 4-5 incercari de lavabila am pus tapet! :) si aici a fost dificil de ales pentru ca nu-ti poti imagina ce vezi in magazin si cat de bine sau nu o sa dea in camera ta! marturisesc ca nu ma asteptam sa fie atat de greu si eram la casa cand am decis ca totusi nu-mi place tapetul ales. pana la urma am pus ceva pe fond bej, model cu trandafiri desenati cu contur negru. mi s-a parut destul de banal dar eram deja super-plictisita. acum nu ma satur sa privesc camera, atat de bine dau si ii da o nota tinereasca si moderna. ceilalti pereti au fost facuti tabac, parea un bej dar imprumuta multe nuante in diferite momente ale zilei. mobila e venghe cu oghinzi si un corp cu sertare albe, o veioza crem si covor cu nuante si de mov.... nu ma gandeam ca o sa arate atat de bine! am scris mult dar sper sa inspire si sa incurajeze pe cei care incep aceasta corvoada :). tevile de incalzire au ramas in nuanta de mov a peretelui si au un contrast f modern ...am o lenjerie de pat rosie la care am renuntat pt ca incarca mult, le fel am o cuvertura pe pat in nuante de mov care intuneca si nu-mi place cum schimba camera, prefer culorile deschise... succes!

    2
    0

  • lilidana pe 26 Oct 2009, 19:05
    mansarda

    am mansarda si vreau sa fac ocamera mare pt baiat oare cum so facam mai multe grinzi care se vad

    0
    0

  • Ionut pe 2 Mai 2009, 16:59
    camera mea

    dormitor de 7/4,5m. Am o grinda care imparte domitorul in 2. In prezent dormitorul este varuit in maro-ciocolatiu si galben. Am perdele crem cu maro si draperiile sunt maro. Nu sunt multumit si vreau sa schimb culorile peretilor si parchetul daca e nevoie. Multumesc!

    0
    0

  • postu pe 6 Apr 2009, 13:21
    dormitor

    salut! am si eu un dormitor de reamenajat .dormitorul are cam 3 pe 3 si as dori cum as putea sa il aranjez cu mobila aferenta.va multumesc

    3
    0

  • Galuscutamica pe 10 Feb 2009, 18:58
    dormitor mov

    Am vopsit unul din peretii dormitorului cu o nuanta de mov, de fapt este o combinatie de nuante de mov care in functie de unghiul din care privesti peretele, da in albastru - argintiu. Cam ciudat , nu? Intrebarea mea este : ce fel de culori trebuie sa folosesc pentru cuvertura de pe pat, covor si pentru perdea? Am uitat sa precizez ca mobila este de culoarea ciocolatei. Cred ca am nevoie de un sfat super profesionist! Puteti sa-mi spuneti unde sa ma adresez? Multumesc mult!

    2
    4

  • mototolul pe 19 Nov 2008, 14:04
    ajutor!

    am un dormitor de 7/5,5 m.am o grinda care imparte camera in 2 pe care as vrea sa o vopsesc maro ciocolatiu iar peretii o nuanta de galben spre portocaliu.am geamul pe un perete mic si usa pe un perete lung. cum sa-mi amenajez dormitorul?orice sfat este bine venit. multumesc mult!

    2
    0

  • georgianaruscu pe 12 Nov 2008, 14:05
    living

    nu am idee cum sa imi aleg mobila pt living.vreau ceva simplu dar si modern.

    0
    0

  • moaca pe 5 Nov 2008, 10:11
    dormitorul

    patul din pilele gri sidef ,dulap alb cu usi fumurii,un perete cu tapet gri sidef si restul albi,gresie gri pal .Rugaminte,ce culori pot folosi la perdele ,draperii,covor si restul accesoriilor? multumesc si astept un raspuns cat mai urgenet.

    0
    0

  • fabi pe 28 Oct 2008, 19:53
    camera mea

    am 15 sunt fata...si urmeaza sa-mi redecorez camera....parintii..nu prea sunt de acord cu ideile mele...de exemplu...imi doresc camera sa vie mov......:X este culoare mea preferata.....si am mai vazut astfel de camere...care arata chiar foarte bine....ei spun k o sa am o camera speciala....care sa fie diferita de cea a prietenilor mei....as vrea sa ma ajutati cu o idee.....mai multe culori.....modele...ceva...nu stiu....astept un sfat. :) multumesc mult

    0
    4

  • bagatare si punct ro pe 27 Oct 2008, 15:54
    articol

    interesante poze.

    2
    1

  • s_soarec pe 27 Oct 2008, 15:33
    redecorare

    e un moment bun sa va sugerez mai multe articole care sa cuprinda fotografii ale articolelor de mobilier,magazine,adrese,nu numai cele mari,insipide si scumpe,cataloage,preturi....fiti convinsi ca o astfel de prezentare detaliata a unei game de fotolii,sa zicem,va avea efectul scontat,pe cind sfatul mobileaza camera cu un fotoliu verde....lasa un loc gol si te intrebi care fotoliu...si articolul nu-si mai are sensul...

    1
    0

  • florinlacan pe 27 Oct 2008, 10:04
    camera in care locuiesc parintii si un copil

    imi plac aceste articole foarte mult si imi place sa fac schimbari prin casa ,astfel incat sa fie ceva nou in permanenta sa aiba un aer schimbat tot timpul,dar din pacate in camera in care locuiesc cu sotul si fetita de 1 an si 8 luni nu stiu cum sa le mai aranjez astfel incat sa para mult mai spatioasa.

    3
    0

  • crezzulina pe 27 Oct 2008, 06:06
    Un decor pentru un tanar de 18 ani?

    As dori o parere pentru decorarea unei camere de adolescent...18 ani! Stau la casa, camera nu este foarte mare si as dori sa schimb cate ceva! va multumesc!

    0
    0

  • tabacarunicoleta pe 26 Oct 2008, 00:12
    deosebit

    mi-as dori sa lucrati si pt mine MULTUMESC

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod