Alege designul eco pentru locuinta ta!

Te-ai hotarat! Locuinta ta are nevoie de cateva modificari, de un nou design. Chiar daca trecem printr-o perioada de criza economica, amenajarea locuintei tale nu trebuie neglijata. Poti face mici modificari...
Te-ai hotarat! Locuinta ta are nevoie de cateva modificari, de un nou design. Chiar daca trecem printr-o perioada de criza economica, amenajarea locuintei tale nu trebuie neglijata. Fara prea mult efort, poti face cateva schimbari spatiului in care locuiesti, oferind un aer proaspat. Pentru a te simti confortabil, atunci cand te decizi sa faci modificari in locuinta ta, trebuie sa tii cont de stilul care ti se potriveste si, mai ales, de bugetul de care dispui.

Iti doresti sa adopti un design ecologic? Este o alegere foarte buna pentru ca prin alegerea acestui tip de design vei da "o mana de ajutor" mediului inconjurator, protejandu-l, si odata cu el, te protejezi si pe tine.


Inainte de a te apuca sa faci modificari in locuinta ta, trebuie sa cunosti cateva reguli ale shopping-ului ecologic. In primul rand, refuza folosirea pungilor de plastic si a marfii supra-ambalate; achizitioneaza produsele din materie prima reciclata si evita, pe cat posibil, produsele de unica folosinta.

Acum ca te-ai hotarat sa redecorezi casa, ce zici de o vizita la un magazin de atichitati? Nici camara bunicii nu este de neglijat in aceasta perioada de criza! Trebuie sa incercam sa fim cat mai eficiente, reconditionand si refolosind obiectele vechi.
Inainte de a cumpara un obiect nou, gandeste-te daca cel vechi nu poate fi refolosit, apeland la mici artificii care sa ii confere un aer de noutate!

Oana Gavriliu, decorator, te sfatuieste: "Daca vrei sa optezi pentru o amenajare ecologica, atunci trebuie sa tii cont de materialele pe care le folosesti, dar si de atmosfera casei tale. Pentru a incadra elementele de design eco in ambianta interiorului, se merge pe o linie naturala, un cadru luminos, cu multe plante, motive vegetale, piatra in combinatie cu lemnul, metalul (fier forjat) si textile din fibre naturale.".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod