15 bucătării perfect organizate care te inspiră să mănânci mai sănătos

Experta în organizare Marie Kondo inspiră tot mai mulți oameni să aibă un stil de viață ordonat cu ajutorul tehnicii sale de organizare care a devenit populară în întreaga lume.
Metoda KonMari te ajută în special să elimini lucrurile de care nu ai nevoie din casa ta, dar te poate ajuta în același timp să trăiești mai sănătos.

Dacă aplici regulile de organizare și pentru bucătăria ta, astfel încât să ai tot timpul la îndemână alimente și ingrediente sănătoase, vei reuși să-ți îmbunătățești semnificativ dieta.

Mai mult decât atât, unele studii au arătat că o locuință ordonată te inspiră să faci alegeri alimentare mai sănătoase decât o locuință în care domnește dezordinea și haosul.

În cazul în care nu ești suficient de motivată să-ți organizezi bucătăria și cămara, îți prezentăm câteva exemple de bucătării, frigidere și cămări perfect organizate și care îți vor oferi motivația necesară.


Îți vor oferi în același timp inspirația necesară și îți vor demonstra că borcanele, cutiile sau coșurile sunt excelente pentru a obține o bucătărie impecabilă, perfect ordonată.
 
Foto: Instagram 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod