14 lucruri obişnuite care costă o avere



10. Aparat de ras

Cum ar fi să cumperi un aparat de ras Zaffiro, realizat din materiale extraterestre? Nu este o glumă: mânerul este construit dintr-un metal care poate fi întâlnite doar în resturile de meteoriți. Iar lamele sunt realizate din safire albe, iar pivoții sunt făcuți din platină. Ești gata să-i faci un loc în trusa ta de baie? Costă 100.000 de dolari.


11. Hârtie igienică


Cum ar fi să folosești hârtie igienică realizată din aur de 24 de carate? Compania australiană producătoare este pregătită să vândă o rolă cu nu mai puțin de 1,5 milioane de dolari. Dar stai liniștită – vei primi cadou o sticlă de șampanie pentru a sărbători cum se cuvine această investiție folositoare.


12. Ceainic


Nu e nimic special, doar un ceainic din colecția Chitra. Este realizat din aur și decorat cu 1.500 de diamante și 500 de rubine.
Ceva obișnuit pentru aceia care nu au ce să facă cu banii. Și totuși 3 milioane de dolari nu înseamnă așa de mult pentru că există deja câțiva cumpărători interesați de achiziționarea lui.


13. Poșetă


Mouawad a prezentat întregii lumii poșeta realizată din aur de 18 carate și încrustată cu 4.517 diamente colorate. Se va potrivi ca o mănușă tinerelor doamne care cred că totul trebuie să fie valoros. Costă 3.800.000 de dolari.


14. Inel


Acesta nu este un inel cu diamante, este un inel din diamant. Creatorul său a ieșit din tiparul bijutierilor și a venit cu această creație unicat.
Nu-i așa că elvețienii au fost întotdeauna generoși cu accesoriile? Costă 70.000.000 de dolari.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod