14 lucruri obişnuite care costă o avere



5. Lustra în formă de nor

Această sursă de iluminat în formă de nor, creată de Kaufman Mercantile luminează, dar reproduce și sunetele obișnuite ale unei furtuni: tunete și zgomotul ploii. Poți alege cât de luminous și de colorat este norul pe care-l cumperi. Costă 3360 dolari.


6. Cuțitul de bucătărie Nesmuk


Acest cuțit este incredibil de scump și de valoros. Lama este realizată din oţel-carbon, mânerul dintr-o specie exotică de lemn de mesteacăn, iar îmbinarea este din argint.
Cuțitul vine împachetat într-o cutie îmbrăcată în piele și are incluse o ascuțitoare și un ulei special pentru întreținere. Costă 5415 dolari.


7. Creion


Compania germană Faber-Castell a lansat un simplu creion cu ocazia aniversării sale. Însă singurul lucru simplu este mina. Creionul este făcut din lemn de cedru, iar capătul său este realizat din aur alb, încrustat cu 3 diamante. Costă 13.400 dolari.


8. Joc de Monopoly


Este atât de popular și totuși atât de scump. Compania producătoare a decis să îmbrace suprafața de joc în piele iar toate inscripțiile să fie realizate din aur, iar piesele de joc din argint.
Un adevărat deliciu pentru aceia care apreciază luxul din detalii. Costă 14.161 dolari


9. Iphone 7


Stuart Hughes, un bijutier din Liverpool, a creat o variantă foarte scumpă a celebrului smartphone Iphone. Telefonul este realizat din aur de 24 de carate. Te sperie gândul să respiri în preajma sa darămite să-l mai ții în mână. Costă 25.850 dolari.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod