20 de stiluri în care să porți machiajul cu nuanțe de albastru

Folosit intens în anii '90, adesea greșit și cu rezultate deloc plăcute, fardul în nuanțe de albastru a căpătat o reputație proastă.
Nu sunt multe femei care se încumetă să-și facă un machiaj al ochilor în aceste nuanțe de teamă să nu obțină acel look îmbătrânit.

Dar de puțin timp, albastrul a avut parte de o revenire spectaculoasă în machiaj, iar dacă știi cum să-l folosești corect, poți obține un machiaj impecabil. 

Tonurile puternice de albastru, așa cum sunt albastrul cobalt, bleumarin, albastrul safir etc. sunt ideale pentru a crea un machiaj modern. Starurile de la Hollywood apelează des la aceste tonuri pentru machiajul purtat la evenimentele speciale și defilările pe covorul roșu.

Smokey eyes în nuanțe de albastru

Pentru petreceri, un machiaj smokey eyes în tonuri intense de albastru îți va oferi un look misterios și sexy. Se potrivește cu orice tip de ținută și îți avantajează privirea indiferent de culoarea ochilor tăi.

Machiaj cat eye cu bleumarin

Înlocuiește creionul sau tușul negru de pleoape cu unul în nuanțe închise de albastru. Vei obține același machiaj sexy specific stilului cat eye, dar tonul interesant de albastru îi va oferi lookului tău un plus de originalitate.

Pleoapa inferioară conturată cu albastru


Unul dintre trendurile momentului în materie de machiaj este conturarea pleoapei inferioare cu o culoare diferită față de cea folosită pe linia genelor. Iar albastrul este cel mai des folosit.
Se potrivește oricui și atrage instant atenția asupra ochilor. Este un machiaj original, ideal pentru petreceri.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod