pastă de dinţi

12 lucruri neaşteptate pe care poţi să le faci cu pasta de dinţi

unghii

7. Pe cât de bună e pentru dinţi, pe atât este de bună şi pentru unghii. Pune puţină pe fiecare unghie, aşteaptă câteva minute, apoi spală-le cu apă şi vei vedea că sunt mai curate.

8. Foloseşte-o cu încredere şi pentru a curăţa talpa fierului de călcat.

9.
Tenişii pot fi întineriţi şi ei cu pastă de dinţi. Pune puţină pe o periuţă veche, pe care o ţii pentru uz casnic, şi freacă partea îngălbenită a tălpii. La sfârşit vei avea o pereche de încălţăminte ca nouă!

10. Un alt truc eficient: pasta de dinţi îndepărtează zgârieturile inestetice de pe ecranul telefonului! Pune puţină pe colţul unei batiste sau şerveţel textil care nu lasă scame, apoi freacă cu atenţie zona zgâriată.

Curăţă bine orice urmă de pastă şi şterge ecranul cu o cârpă uscată.

11. Unele mirosuri, precum cele de usturoi, ceapă sau peşte, sunt foarte puternice şi greu de îndepărtat. Dar dacă te speli pe mâini cu puţină pastă de dinţi, vei vedea că mirosurile dispar ca prin minune!

12. Curăţă farurile mătuite. E o soluţie la care apelează tot mai mulţi şoferi când farurile devin opace. Pastele de dinţi de astăzi conţin un material abraziv care ajută la lustruirea plasticului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod