Si tu visezi ca iti palmuiesti seful?

Life-coach-ul Mihai Popa-Radu mi-a dat o "tema pentru acasa", pe care va sfatuiesc sa o notati si voi!
Se ia o foaie si se scriu 10 motive de satisfactie pe care le ai in prezent, astazi. Aceasta lista te poate ajuta foarte mult, mai ales atunci cand traiesti cu impresia ca nu mai ai de ce sa te bucuri. Cu acest exercitiu, vei invata sa te bucuri de ceea ce ai si sa apreciezi faptul ca esti sanatoasa, ca ii ai aproape pe cei dragi tie, ca un strain ti-a zambit in metrou sau ca micutul tau si-a facut patul dimineata...

Vin sarbatorile de iarna...
cea mai stresanta perioada a anului pentru multe dintre noi. Cu aceasta ocazie, Romtelecom lanseaza o campanie antistres, care isi propune sa te relaxeze si sa iti creeze deja atmosfera de vacanta.

"Am intrat in cea mai stresanta luna a anului, conform specialistilor. Ni se pare cel mai bun moment pentru campania antistres, prin care sa atragem atentia celor din jurul nostru ca stresul poate fi administrat, astfel incat sa nu devina nociv. Uneori, doar cateva minute de relaxare sau descarcare a stresului pot face minuni.", declara Cristina Popescu, Director Relatii Publice Romtelecom.

Sub sloganul "Stresu' interzis", o echipa de "destresori" se va plimba prin Bucuresti in luna decembrie, in zilele de 8, 9 si 10, dar si 15, 16, 17, incercand sa ofere momente de relaxare trecatorilor grabiti si tensionati, mai ales ca sunt zile de inceput de saptamana.
Echipa glumeata va aparea pe neasteptate in statiile de metrou sau in cele de autobuz foarte aglomerate si vor crea scurte momente interactive, pentru amuzamentul si relaxarea celor din jur.

Campania "Stresu' interzis" are si o componenta online, care ii vizeaza, in primul rand, pe cei stresati la birou. Site-ul antistresu.ro iti ofera  posibilitatea sa te eliberezi de stres pe un personaj rau si verde, care intruchipeaza stresul, in toate formele lui. Aici poti infrunta direct Stresu', care poate fi seful, colegul de serviciu, traficul sau intoleranta celor din jur, aplicandu-i lovituri care te elibereaza de tensiunea negativa acumulata.

Si nu uita de lista celor 10 motive pentru care esti multumita in fiecare zi...
Daca ai mai mult de 10 motive, in mod sigur esti o persoana foarte norocoasa!


Iata cateva articole care te-ar mai putea interesa:

 
Cum poti ajuta un coleg stresat
Ghid de supravietuire la birou
10 pasi practici iti garanteaza mai putin stres la locul de munca!
Stres mai putin - invata sa spui Nu
Sarbatori in familie fara stres!
Exercitii de relaxare la birou
Esti dependenta de munca?
Ce este oboseala cronica si care sunt cauzele aparitiei sale?

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod