Afla de ce plange bebelusul tau

"Why Cry Baby Analyzer" este un aparat lansat de site-ul ThinkGeek.com, al carui scop este sa analizeze comportamentul bebelusilor si, in functie de felul in care...
"Why Cry Baby Analyzer" este un aparat lansat de site-ul ThinkGeek.com, al carui scop este sa analizeze comportamentul bebelusilor si, in functie de felul in care acestia plang, sa iti indice care este motivul pentru care sunt nemultumiti.

Aparatul are nevoie de o "mostra" de 20 de secunde a plansului de bebelus, iar in functie de frecventele emise de bebe, poti afla daca acesta este stresat, somnoros, enervat, plictisit sau daca-i este foame. Rezultatul "analizei" va fi afisat pe ecranul LCD al aparatului, sub forma unui cap de bebelus.
Din cele cinci "modele", unul sigur se va potrivi, astfel incat tu vei sti ce este in neregula cu el si vei putea sa rezolvi problema fara bataie de cap.

Aparatul care analizeaza plansetele bebelusului se poate dovedi foarte util mai ales atunci cand esti parinte pentru prima data si nu stii la ce sa te astepti. Bebelusul poate plange din mai multe motive, iar daca tu nu stii care sunt acestea, decat sa incerci sa le ghicesti, mai bine ii inregistrezi plansul, iar dupa 20 de secunde ai un rezultat precis - sau cel putin aproape de adevar.


Analizatorul "Why Cry" masoara 5 x 15,8 x 5 centimetri si cantareste aproximativ 230 de grame si are si o curea din velcro ajustabila, cu care il poti atasa foarte usor de aproape orice haina, ceea ce il face ultraportabil. Pe langa aparat, vei primi si un grafic al simptomelor plus sfaturi legate de dezvoltarea bebelusului tau. Toate astea, pe langa pacea pe care ti-o va oferi ideea ca ai un bebelus linistit!

Aparatul functioneaza cu patru baterii AA, incluse, pe ecran iti afiseaza si temperatura camerei si umiditatea aerului, iar pentru ca rezultatele indicate pe ecran sa fie optime, trebuie sa-l tii la o distanta de cel mult doi metri de bebelus.
"Why Cry Baby Analyzer" costa 99 de dolari si este disponibil pe site-ul ThinkGeek.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod