Trei tineri care au violat o colegă de liceu, lăsaţi în libertate

Trei tineri din Prahova trimişi în judecată pentru viol în grup după ce au violat o colegă de liceu în timp ce îi ţineau briceagul la gât şi au filmat-o au fost condamnaţi la "măsura educativă a asistării zilnice", fiind lăsaţi liberi şi obligaţi să se prezinte la Serviciul de probaţiune.

Trei tineri trimişi în judecată de procurorii Parchetului Judecătoriei Vălenii de Munte pentru viol în grup şi producere de materiale pornografice după ce au violat o colegă de liceu se află în libertate, la peste nouă luni de la comiterea faptei, ei fiind condamnaţi de magistraţii de la Judecătoria Vălenii de Munte la pedepse constând în "măsura educativă a asistării zilnice", relatează agenţia Mediafax.

Cei trei tineri, Fabian George Brujbeanu, în vârstă de 17 ani, Andrei Răzvan Radu, în vârstă de 17 ani, şi Dumitru Adrian Ion, în vârstă de 15 ani, elevi la Liceul Tehnologic "Romeo Constantinescu" din oraşul Vălenii de Munte, au fost trimişi în judecată în luna decembrie a anului trecut, fiind acuzaţi că au violat o adolescentă, colegă de liceu cu ei.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului Judecătoriei Vălenii de Munte, în 12 noiembrie 2014, cei trei au violat-o timp de trei ore şi jumătate pe colega lor de liceu. Iniţial, Fabian Brujbeanu a făcut rost de numărul de telefon al fetei, cei doi schimbând câteva mesaje în care băiatul şi-a ascuns identitatea, iar în 12 noiembrie 2014 a invitat-o pe fată să se întâlnească cu el în apropierea autogării din Vălenii de Munte.

"În timpul în care coresponda cu victima prin mesaje, Brujbeanu Fabian le-a spus coinculpaţilor că persoana vătămată a mai întreţinut raporturi sexuale cu alţi băieţi şi le-a dat de înţeles că toţi trei ar putea avea raporturi sexuale cu ea"
, se arată în rechizitoriu.

După ce fata s-a întâlnit cu Brujbeanu şi a constatat că băiatul cu care corespondase prin mesaje telefonice este coleg de şcoală dintr-un an mai mare, cei doi au plecat la o plimbare, în urma insistenţelor băiatului, mai scrie în rechizitoriu.

"Au mers împreună, până au ajuns într-un loc izolat, lângă albia râului Teleajen. Când au ajuns şi inculpaţii Radu Andrei şi Ion Adrian, inculpatul Brujbeanu Fabian s-a prefăcut că nu ştie ce caută ei acolo. Presimţind intenţiile celor trei, persoana vătămată a vrut să plece, însă inculpatul Brujbeanu Fabian a luat-o în braţe, rugând-o să rămână. (Victima - n.r.) l-a refuzat încă o dată, moment în care inculpatul Brujbeanu Fabian a scos un briceag, l-a deschis şi i l-a pus victimei la gât, ameninţând-o că dacă nu rămâne o va omorî", se arată în rechizitoriu.

Procurorii au ajuns la această concluzie chiar în urma declaraţiei celui mai tânăr dintre inculpaţi, Adrian Ion, care a recunoscut fapta.

În timpul violului, unul dintre băieţi a filmat actele sexuale, anchetatorii găsind înregistrări explicite în telefonul acestuia.
Mai mult, cel care a pus la cale violul a chemat şi un al patrulea bărbat, însă acesta nu a venit, susţin procurorii. "În timp ce Radu Andrei o ţinea de picioare, iar Brujbeanu Fabian avea cuţitul la gâtul acesteia, victima a fost forţată să întreţină un act sexual oral cu inculpatul Brujbeanu Fabian. În timpul actului sexual, inculpatul Brujbeanu Fabian şi-a scos telefonul mobil şi a început să vorbească la telefon cu o altă persoană, chemând-o şi pe aceasta să vină şi să întreţină raporturi sexuale cu victima", se arată în rechizitoriu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod