Anca Badiu, despre bărbatul secret din viața ei: „Te iubesc, Bogdan!“

Mereu discretă în ceea ce privește viața ei sentimentală, artista a ţinut să-i mulţumească public iubitului său, care i-a fost alături în clipele grele prin care a trecut după moartea fratelui ei.
Cel care a stat tot timpul lângă ea şi a ajutat-o să îndure suferinţa este prietenul ei. În semn de recunoștință, Anca i-a transmis un mesaj special. "Îi mulțumesc iubitului meu, pentru dragostea, sprijinul și protecția de care a dat dovadă în special acum, în această perioadă delicată prin care trec. Te iubesc, Bogdan!", a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Fratele Ancăi Badiu a încetat din viaţă pe 7 august, în condiții suspecte, în timp ce se afla în concediu în Spania.


"Mircea plecase în vacanță în Spania, la puțin timp după ce fusese promovat ca asistent manager. Stătea la mătușa noastră, Dana și la verișoarele noastre Oana și Alina. Am aflat că a petrecut seara în club, iar a doua zi după amiaza, în jurul orei 2.00, poliția l-a găsit pe iarbă. Fusese constatat decesul. I se furaseră mobilul, banii și ceasul de la mână", a povestit pentru Libertatea celălalt frate al Ancăi, Alexandru Badiu. Alături de Mircea, acesta a fondat, în urmă cu 13 ani, bazele trupei B Brothers.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod