Gregorian Bivolaru vrea proces cu Măruță, Pro TV și Kanal D

Liderul grupării MISA a dat în judecată posturile Pro TV, Kanal D, dar și pe realizatorul emisiunii "La Măruţă", cărora le pretinde daune morale.
Acțiunea lui Bivolaru, introdusă în instanță în urmă cu o săptămână, vine după ce posturile TV au difuzat cazul unei bioterapeute care acuză că a fost sechestrată de "mâna dreaptă a lui Gregorian Bivolaru", relatează site-ul paginademedia.ro.

"Un război uluitor zguduie lumea specialiștilor în paranormal. Un cunoscut profesor de yoga, fosta mână dreaptă a lui Gregorian Bivolaru este ținta unor acuzații cât se poate de grave. Colega lui de breaslă, bioterapeuta Iulia Bălan, susține că a fost seschestrată, agresată și abuzată de acesta timp de șapte ore.
(…) Femeia a depus plângere la poliție împotriva bărbatului"
- aşa a prezentat Măruţă cazul în emisiunea sa.

"Oricine e liber să dea pe oricine în judecată. Asta înseamnă o ţară liberă. Unii au văzut cam multe filme americane şi abuzează puţin de această libertate hărţuindu-i pe alţii. Partea bună e că dau de lucru unor avocaţi, partea rea e că mie chiar nu îmi place să-mi pierd timpul", a declarat realizatorul TV pentru paginademedia.ro despre procesul intentat de Bivolaru.


"Emisiunea în care a fost vorba de acuzaţii la adresa unui membru MIŞA nu avea nicio legătură cu mişcarea fondată de el, nici cu persoana lui. A fost vorba de o plângere la poliţie făcută împotriva unui cunoscut membru MIŞA. Vom regla în instanţa situaţia, desigur"
, a mai spus Măruţă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod