Medicul rănit în accidentul aviatic din Apuseni va fi naşul fiicei unui moţ salvator

Radu Zamfir, unul dintre răniţii în accidentul aviatic produs în Apuseni în ianuarie 2014, va fi naş la nunta fiicei unuia din moţii salvatori, Gheorghe Trif, care spune că l-a invitat pe doctor pentru că are amintiri cu acesta, după ce l-a coborât de pe munte, până la ambulanţă.

Nunta Nicoletei Trif, fiica lui Gheorghe Trif, unul dintre moţii salvatori din accidentul aviatic din Munţii Apuseni, va avea loc în 12 septembrie, în comuna Horea din judeţul Alba.

Gheorghe Trif a declarat, marţi, pentru Mediafax, că la nuntă au fost invitaţi şi ceilalţi medici supravieţuitori ai accidentului aviatic din Munţii Apuseni, dar şi copilotul avionului.

"Medicul Radu Zamfir şi soţia sa, Diana, vor fi naşi la nunta Nicoletei din 12 septembrie. Cununia civilă va avea loc la Primăria Horea, iar cea religioasă la Biserica «Sfinţii Mihail şi Gavril».

Masa va fi la Căminul Cultural, unde aşteptăm peste 350 de persoane. I-am invitat şi pe cei trei medici care au supravieţuit accidentului aviatic - Valentin Calu, S Sorinanceu, Cătălin Pivniceru -, pe copilotul Răzvan Petrescu, dar şi pe Gheorghe Giurgiu şi pe Argentin Todea, cu care am urcat pe munte în căutarea avionului", a spus Trif.

El a adăugat că l-a rugat pe Radu Zamfir să fie naş la nunta fiicei sale deoarece de el îl leagă cele mai multe amintiri din momentul accidentului aviatic.
"Cu domnul doctor Zamfir am vorbit atunci la telefon, înainte să pornim în căutarea lor, cu dânsul şi cu Aura Ion am coborât de pe munte ca să îi duc la ambulanţe", a afirmat Gheorghe Trif.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod