Tragedia de pe DN 1: Nebunia sinucigașului care a secerat 5 vieți cu o manevră fatală

George Dumitru a fost înmormântat marți. Familia a cerut discreție maximă la cimitir și a angajat paznici pentru a-i ține la distanță pe paparazi


Sfâşiaţi de durere şi de neputinţă, prietenii şi rudele celor ucişi de George acuză autorităţile pentru că prin nepăsarea lor au făcut posibilă această tragedie. În sectorul de drum în care s-a produs accidentul nu există separatoare de sens, care ar fi împiedicat coliziunea. DN1 este cea mai circulată șosea din România și artera rutieră pe care se produc cele mai multe accidente.



Din nefericire, am ajuns în acel loc la câteva minute de la producerea accidentului. Un adevărat carnagiu, imagini şocante care mă vor marca mult timp de acum înaintemesajul postat pe Facebook de o femeie
Peste 500 de persoane au participat, marţi seară, în centrul oraşului Câmpina, la o acţiune în memoria celor cinci victime ale accidentului de pe DN 1, acţiunea fiind, potrivit participanţilor, şi un protest faţă de "indiferenţa” autorităţilor în privinţa siguranţei circulaţiei pe DN 1.

Acţiunea, organizată de angajaţii unei societăţi comerciale din localitate, a fost, totodată, un protest faţă de ceea ce organizatorii şi participanţii au numit "indiferenţa” autorităţilor în ceea ce priveşte siguranţa traficului rutier pe DN 1, cel mai circulat tronson de drum din România.

Rude, prieteni, cunoscuţi ai celor cinci victime, colegi ai copilului de 11 ani mort în accident, elevi la Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu" din Câmpina, dar şi oameni care nu-i cunoşteau pe cei cinci, dar care au fost impresionaţi de drama lor, au venit îmbrăcaţi în negru la acţiunea care s-a desfăşurat în centrul municipiului.

În discursurile lor, organizatorii au acuzat Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, despre care au afirmat că este "vinovatul moral” al acestui accident.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod