Tragedia de pe DN 1: Nebunia sinucigașului care a secerat 5 vieți cu o manevră fatală

Soția șoferului ucis de George a postat pe Facebook o imagine cu soțul ei, din ultima lor vacanță


În maşina lovită se aflau cinci persoane. Doi prieteni de 44 de ani, un copil de 11 ani, o femeie de 38 de ani şi faţă ei de 19 ani. Toţi cinci plecaseră la pescuit sâmbătă dimineaţă, spre Bucureşti. La ora 10.41, Nicoleta Mocanu îşi anunţa prietenii pe Facebook: "La pescuit". Seara se îndreptau spre casă, la Câmpina.

Soţia şoferului mort în această tragedie este împietrită de durere.

Şi ea urma să meargă împreună cu cei cinci, dar în ultima clipă a rămas la Câmpina. "Trebuia să fiu şi eu în maşină, numai că eu n-am... mers. Dumnezeu cred că m-a tras în momentul ăla şi a zis nu te duce", a povestit femeia.

Tot ea a postat pe Facebook o imagine cu soţul ei, făcută în ultima lor vacanţă. "Ultima fotografie de cuplu. Soţul meu a murit aseară în accidentul provocat de un sinucigaş", a scris femeia îndurerată.

Bărbatul ei, în vârstă de 44 de ani, plecase cu doi prieteni şi copiii lor la pescuit.

Se întorceau bucuroşi acasă, după o zi frumoasă, în care se simțiseră bine. "Durerea e mare, eu am pierdut un soţ, dar în maşina mea mai erau 2 familii care plâng acum şi sigur şi familia criminalului", a scris femeia pe Facebook. "Nu e o glumă, a murit şi Florin, prietenul nostru, copilul lui, viitoarea lui soţie şi fata cea mică a soţiei", a adăugat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod