Tragedia de pe DN 1: Nebunia sinucigașului care a secerat 5 vieți cu o manevră fatală

Gestul de neînțeles prin care George a ales să-și pună capăt zilelor a provocat un val de comentarii pe Facebook. Mulți îl acuză pentru tragedia produsă, dar sunt și oameni care îi plâng de milă


Luni, sicriul lui George Dumitru a fost adus pentru priveghi. Câţiva prieteni au povestit că în miezul nopţii iubita lui a sosit deghizată şi nedorind să fie recunoscută una din fostele prietene ale acestuia, scrie site-ul stirileprotv.ro.

39din primii 100 de kilometri de pe DN 1, dinspre București, includ separatoare de drum
Familia a cerut discreţie maximă.
Marţi dimineaţă, însă, poliţiştii au fost chemaţi de două ori pentru că lângă sicriu au apărut persoane nedorite.

Potrivit site-ului citat, au existat discuţii şi despre tipul de slujbă pe care preoţii urmau să o ţină. Familia susţine că e imposibil ca George să se sinucidă, însă primele concluzii ale anchetatorilor relevă că a fost un gest deliberat. Preoţii au stabilit să facă doar o slujbă sumară, ca pentru sinucigaşi, iar dacă investigaţia va dovedi că nu este vorba de o sinucidere, vor face una completă.
George Dumitru a fost înmormântat, marţi, la cimitirul Berceni 2 din Bucureşti.

Celelalte familii îndoliate se vor despărţi, la rândul lor, de cei dragi şi se vor lupta în fiecare zi cu întrebarea chinuitoare: de ce?

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod