Câţi bani vrei?

Mulţi, bineînţeles! Trăim într-o lume a banilor. Cu cât avem mai mulţi, cu atât suntem mai fericiţi. Dar ce eşti dispusă să faci pentru bani? Orice? Nu te cred!
Mulţi, bineînţeles! Trăim într-o lume a banilor. Cu cât avem mai mulţi, cu atât suntem mai fericiţi. Dar ce eşti dispusă să faci pentru bani? Orice? Nu te cred!

Dacă ai fi dispusă să faci orice nu te-ai mai trezi în fiecare dimineaţă ca să te duci la cursuri sau la serviciu. Nu ai mai visa să-ţi întemeiezi o familie, să ai un copil. Nu vrei să faci orice. Ai fi foarte fericită dacă ai câştiga bani suficienţi în urma a ceea ce ştii să faci, pentru ceea ce te-ai pregătit, pentru ceea ce reprezenţi din punct de vedere profesional.

Calea uşoară

Te-ai simţi fericită dacă soţul tău ar câştiga mulţi bani şi tu l-ai sprijini în efotul său. Ai fi mulţumită, satisfăcută mental şi sufleteşte.
Dar nu eşti dispusă să faci orice.
Uneori trebuie să accepţi compromisuri, alteori trebuie să renunţi la anumite valori personale pentru a merge mai departe, dar preferi să-ţi cauţi altă slujbă decât să ai o relaţie cu un şef libidinos care-ţi face avansuri. Te-ai putea înfrupta din cardul lui, dar nu vrei să-ţi fie silă să te priveşti în oglindă. Vezi, chiar dacă trăieşti într-o lume a banilor, nu ai face orice pentru ei.
Nu ai renunţa la iubitul tău pentru a te căsători cu un milionar aflat în căutare de senzaţii tari. Nu ţi-ai sacrifica tinereţea pentru a lucra ca escortă. Nu ţi-ai vinde trupul pentru bani.
 
Vrei ca oamenii să te respecte pentru ceea ce ştii să faci şi vrei să ai o viaţă bună şi liniştită. În forul tău interior ştii că banii contează, dar contează şi mai mult cum îi obţii.
Perseverenţa şi hărnicia sunt arme mai eficiente pentru a-ţi atinge scopurilor. În viaţă nu există o cale uşoară, doar căi care par mai uşoare.
1 Decembrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod