Adevăratul motiv pentru care Will Smith și-a pierdut cumpătul: De ce l-a pălmuit actorul pe Chris Rock la Gala Oscar

Will Smith a șocat întreaga lume la cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar. Starul a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe actorul de comedie Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă  despre Jada Pinkett Smith, soția lui Will.

„Jada, abia aștept GI Jane 2”, a spus Rock, făcând referire la faptul că Jada este rasă în cap, la fel ca personajul interpretat de Demi Moore în filmul „GI Jane”.

Citește și: Ținutele purtate de vedete la Premiile Oscar 2022


Deși inițial părea să râdă la gluma prezentatorului, Smith a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe Chris Rock. După ce s-a întors la locul său, starul din „Men in Black” a strigat „Nu mai rosti numele soției mele cu gura ta murdară!”



Reacția violentă a lui Will Smith a șocat întreaga sala, precum și pe cei care au urmărit transmisiunea live, și a fost numit „cel mai urât moment din istoria premiilor Oscar”, potrivit Daily Mail.

Dar nu este prima dată când starul american intră în conflict cu actorul de comedie Chris Rock.
De fapt, conflictul dintre ei există de mai bine de cinci ani, perioadă în care Rock a făcut numeroase glume despre Will Smith și familia sa.

Când a fost gazda Galei Oscar din anul 2016, Chris a glumit pe seama soției lui Will, Jada Pinkett Smith, în monologul de deschidere.


Jada, care a lucrat alături de Chris la seria de filme de animație „Madagascar”, a boicotat premiile Oscar din acel an, criticând lipsa de diversitate a Academiei Americane de Film și faptul că soțul său nu a fost nominalizat pentru filmul „Concussion”.

„Jada s-a supărat, a zis că nu vine. Jada boicotând Oscarurile este ca și cum eu aș boicota chiloții lui Rihanna. Nu am fost invitat”, a spus Rock la acea vreme.

„Te-ai supărat. Nu este corect că Will a fost atât de bun și nu a fost nominalizat. De asemenea, nu este corect că Will a fost plătit cu 20 de milioane de dolari pentru 'Wild Wild West'”, a mai spus actorul de comedie, făcând referire la filmul western lansat în anul 1999, care a primit reacții negative din partea criticilor de film.

După eveniment, cei de la TMZ i-au solicitat lui Will să facă o declarație despre comentariile lui Rock, dar acesta a refuzat.

Chris Rock a continuat să facă glume pe seama lui Will Smith și pe rețelele de socializare.
Comedianul a postat un mesaj controversat la o postare în care Smith îi ura la mulți ani fostei sale soții.

„La mulți ani, @shereezampino. Cea mai bună mamă! Te iubesc, Ree-Ree”, a scris Will într-o postare pe Instagram, în care a adăugat o fotografie cu fosta lui soție, Sheree Zampino, și fiul lor.

Chris a comentat: „Wow. Ai o soție foarte înțelegătoare”. Ulterior, Sheree, fosta soție a lui Will, i-a răspuns lui Rock: „Nu urî”.


Schimbul de replici a devenit rapid viral la acea vreme și a alimentat tensiunea dintre cele două staruri.

Gluma lui Rock despre faptul că Jada este rasă pe cap a atins un punct sensibil pentru Will Smith. Jada a dezvăluit în luna decembrie a anului trecut că se confruntă cu alopecie, căderea masivă a părului.

„În acest punct, nu pot decât să râd. Știți cu toții că mă lupt cu alopecia și într-o zi, din senin, am văzut asta”, a spus Jada într-un video postat pe Instagram, arătând o zonă a scalpului rămasă fără păr.

„Va fi ceva mai greu să ascund zona asta, așa că m-am gândit să împărtășesc cu voi, ca să nu mai puneți alte întrebări”, a mai spus Jada.

Relația deschisă dintre Will Smith și soția sa a devenit un subiect de glume și pentru alți prezentatori sau actori de comedie. 

La gala Premiilor BAFTA, unde Smith a primit în absență premiul pentru cea mai bună interpretare în rol principal, gazda Rebel Wilson a spus pe scenă: „Credeam că cea mai bună interpretare a lui din ultimii ani este faptul că vrea să pară OK cu toți iubiții soției sale”.

Deși Jada a recunoscut că a avut o aventură cu cântărețul August Alsina, Will a repetat cu diferite ocazii faptul că „nu a fost niciodată infidelitate” în căsnicia lor.


„Nu a existat niciodată infidelitate în căsnicia noastră.
Eu și Jada vorbim despre orice și nu ne-am luat prin surprindere unul pe celălalt cu nimic, niciodată”, a spus Smith într-un interviu, potrivit Daily Mail.

Numeroase staruri l-au criticat pe actor pentru gestul său violent de la ediția din acest an a premiilor Oscar și au cerut să-i fie retras trofeul pe care l-a primit la numai câteva minute după ce l-a lovit pe Rock.

În timpul discursului de mulțumire, Smith a început să plângă și a spus că „iubirea te determină să faci lucruri nebunești”. El a cerut scuze Academiei Americane de Film, celorlalți actori nominalizați, dar nu i-a cerut scuze lui Chris Rock.

„Știu că atunci când facem ceea ce facem noi, trebuie să fii capabil să auzi oameni care vorbesc prostii despre tine. În această industrie, trebuie să vezi cum unii oameni nu te respectă și trebuie să zâmbești și să pretinzi că este OK”, a mai spus actorul.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
28 Martie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod