De ce avem tendința să respingem ceea ce este bun pentru noi?

Ne dorim ce nu putem avea și respingem ce este potrivit pentru noi. Cam astea sunt cele două situații cu care ne confruntam pe tot parcursul vieții.
De ce respingem ce este potrivit pentru noi? Un partener bland si iubitor, un job mai potrivit sau chiar obiceiurile bune care ne pot ajuta sa ne recuperam sanatatatea. Poate pentru ca ne este teama, poate pentru ca nici macar noi nu stim ce este bun pentru noi sau pentru ca ce credem noi ca este potrivit nu este ceea ce ar trebui sa alegem. Sincer, sunt multe motive, pe care le poti descoperi doar privind in interiorul tau, punandu-ti intrebari si observandu-te in relatiile cu ceilalti.

Lucreaza cu tine, noteaza pe hartie tot ce vrei sa stii despre tine, tot ce nu intelegi legat de tine.
Lucrand astfel, vei reusi  sa iti dai raspunsurile de care ai nevoie, te vei descoperi si vei invata lucruri noi despre tine.

5 motive pentru care respingem ce este potrivit pentru noi


Nu stim ce este si ce nu este bun pentru noi


Principalul motiv pentru care respingem ce este potrivit pentru noi este acela ca nu stim nici noi ca acel cineva sau ceva era un bun de care aveam nevoie. Si asta se intampla deoarece nu acordam atentie nevoilor noastre. Ne indragostim la prima vedere, lasam dragostea sa ne orbeasca, ne dorim sa traim povesti de dragoste idilice si uite asa ne trezim in acelasi scenariu gresit.
Sau ne complacem intr-o situatie in speranta ca mai tarziu o sa fie mai bine. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod