25 de oameni care au găsit soluția pentru a se apăra de coronavirus: Fiecare se descurcă cum poate!

Coronavirusul din China se răspândește în fiecare zi, iar oamenii sunt nevoiți să găsească tot felul de soluții pentru că măștile medicale sunt tot mai greu de găsit.
Cel puţin 213 persoane au murit din cauza coronavirusului în China, unde au fost înregistrate peste 9.692 de cazuri de îmbolnăvire, potrivit celui mai recent bilanț. Autoritățile au închis provincia Hubei, cu o populație de 60 de milioane de oameni, din care a pornit epidemia. 129 de cazuri au fost raportate în alte 22 de ţări şi regiuni, iar Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a declarat joi epidemia declanşată de coronavirusul din China ca fiind o urgenţă globală.

Stărea de urgenţă globală implică emiterea unor recomandări pentru toate ţările şi are rolul de a preveni sau de a reduce răspândirea transfrontalieră a bolii, evitând, totodată, interferenţa nedorită în comerţ şi călătorii.

În aceste condiții, oamenii încearcă să se protejeze cum pot mai bine, mai ales atunci când sunt nevoiți să meargă la cumpărături sau să călătorească.
În China, situația este aproape de punctul critic, după ce Wuhan, orașul din care a pornit epidemia, a fost închis, iar procurarea măștilor medicale este foarte dificilă. În plus, au fost raportate cazuri în care prețul acestor produse a crescut artificial.

Multe persoane sunt, însă, convinse că măștile obișnuite nu-i ajută îndeajuns, așa că își iau măsuri pe cont propriu. Oamenii folosesc orice soluție, oricât de bizară ar părea, pentru a se proteja de răspândirea coronavirusului - de la jumătăți de portocale și grapefruit scobite și legate cu un șiret, până la bidoane tăiate și puse pe cap sau chiar tampoane plasate pe sub mască, oamenii apelează la orice li se pare util pentru a se păzi de epidemie.
Imaginația nu are limite, ma ales când în joc se află viața fiecăruia!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod