Roberto Cavalli, tată pentru a șasea oară, la 82 de ani. Iată povestea din spatele numelui nou-născutului

Creatorul de modă Roberto Cavalli, în vârstă de 82 de ani, devine tată pentru a șasea oară și dezvăluie motivul din spatele numelui ales pentru nou-născutul său.
Designerul italian, despre care se crede că are o avere de peste 400 de milioane de lire sterline (circa 500 de milioane de dolari), are, acum, și un băiețel cu modelul suedez Sandra Nilsson, în vârstă de 37 de ani.
De altfel, Roberto Cavalli mai are cinci copii, din două căsătorii anterioare.
 

 
Iată povestea din spatele numelui nou-născutului

 


Legendă a industriei modei, Cavalli a explicat că îl vor numi pe nou-născut Giorgio, ca un omagiu adus tatălui său, care a fost împușcat de naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
 
El a declarat pentru revista Novella 2000: „Sandra se descurcă bine.
Copilul, care s-a născut acum o săptămână, chiar aici în Florența, este frumos și am fost foarte emoționant să-l văd imediat după ce s-a născut. Numele nou-născutului este Giorgio, ca și cel al bunicului său, tatăl meu... pe care naziștii l-au împușcat în masacrul de la Cavriglia, când eu aveam doar patru ani.”
 
Roberto are doi copii, pe Tommaso și Cristina, din primul mariaj cu Silvanella Giannoni, cu care s-a căsătorit în 1964, înainte de a divorța zece ani mai târziu.
 
De asemenea, designerul italian îi mai are pe Robert, Rachele și Daniele, cei trei copii ai săi din cea de-a doua căsătorie cu fostul model Miss Europa, Eva Maria Duranteer.
 


Roberto i-a dăruit Sandrei o insula privată

 
 
Acum, Roberto se întâlnește cu modelul Sandra, despre care se zvonea că, în 2014, ar fi primit cadou de la el o insula privată.
 
Se spune că  insula ar fi costat 2,2 milioane de lire sterline, se numește Stora Rullingen și se află în largul coastei Strängnäs, la est de Stockholm.
 
Insula de 81,5 acri, iar pe  teritoriul ei se află construite și o vilă cu patru dormitoare, o cabană de vânătoare, o piscină, un teren de golf și rămășițele unui fort Viking.
Sandra a fost concurentă la Top Model din Scandinavia și a câștigat concursuri de frumusețe, inclusiv Swedish Miss Hawaiian Tropic.
De asemenea, ea a fost Playmate of the Month al revistei Playboy în ianuarie 2008.


Roberto Cavalli, mut până la 18 ani

 

Roberto a vorbit mult despre educația sa dură, în urma uciderii tatălui său, șoc care l-a lăsat mut până la vârsta de 18 ani.
El a spus anterior: „Tatăl meu a fost împușcat de germani în iulie 1944, într-un raid la Castelnuovo dei Sabbioni.
Era geodez, lucra la o mină din Valdarno... Nu am vorbit până la 18 ani. Dar viața a fost bună cu mine și am fost răsplătit... pentru tot.”
 
Guru în lumea modei, Roberto Cavalli a fondat compania care îi poartă numele în 1975 - devenind rapid cunoscut pentru modelele sale cu imprimeu leopard.
Creațiile sale sunt îndrăgite de vedete bogate, inclusiv Kim Kardashian, Lady Gaga și Beyonce.
9 Martie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod