Roberto Cavalli inspirat de o calatorie in Bhutan. Iata cum arata noua colectie Just Cavalli!

Roberto Cavalli adora sa calatoreasca in tari exotice si mai putin cunoscute ca destinatii turistice, traditionale. Cu cateva luni inainte sa ajunga in Romania, designerul italian a facut o calatorie in Bhutan, din capitala Timphu, pana la poalele Himalayei. A fost invitat la Palatul Regal, unde a intalnit-o pe frumoasa printesa Jetsun Pema (o mare admiratoare a casei de moda Cavalli), a vizitat muzeul de haine tibetan si a cunoscut o tanara localnica, in timp ce se plimba pe maulul unui rau.
Asa s-a nascut ideea pentru colectia de toamna-iarna, 2013-2014 a liniei Just Cavalli, disponibila in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City care pune la dispozitia consumatorilor de moda look-uri de runway. 

Culorile vibrante au fost ingenios combinate cu motivele traditionale ale tigrului si dragonului, iar print-uri buthaneze au fost  imprimate pe rochii si tricouri, intr-un mix exotic si totodata urban. 
Haine parka supradimensionate au fost suprapuse peste fuste scurte plisate, iar pantalonii colanti au fost combinati cu rochii-tunica si pulovere XXL cu detalii din blana si motive etnice. 
 
 
 
Rochiile de seara au fost imbogatite cu coliere lungi, din matase, asemanatoare cu cele purtate de nobilii buthanezi, iar gentile structurate au fost inlocuite cu saci hippie.

Prezentarea colectiei de toamna-iarna, Just Cavalli a avut loc la Milano si a avut-o ca invitat special pe Bianca May Jagger.
“Bogatia  trebuie masurata prin valorile fericirii”, a spus Roberto Cavalli care s-a intors “imbogatit” spiritual din calatoria sa din Bhutan.  El a tinut si un jurnal de calatorie, in care a descris  regatul Bhutanului, experientele traite si hainele localnicilor: “La aeroport ma asteapta ghidul care imi va tine companie in urmatoarele zile. Poarta o rochie traditionala, Gho. Este, de fapt, o tunica pana la genunchi intr-o nuanta de grena. Parcurgem un drum de o ora pana la hotel.
Trecem prin paduri si plantatii de orez, totul in jurul meu este linistit, chiar si zambetul celor care ma intampina este seren”
, a scris designerul.
 
“Un calugar ma ajuta sa meditez. Nu este usor… trebuie sa imi abandonez toate gandurile, mi-ar trebui saptamani sa las in urma legaturile mele cu lumea pamanteasca. La intoarcerea in hotel, am primit un telefon de la Palatul Regal. Familia regala m-a invitat la un dineu privat. Regina vrea sa afle despre viata mea ca designer, in timp ce eu sunt interest despre viata unui cuplu regal.
Dupa cina, regele s-a intors cu un Budha aurit. Ne-am despartit imbratisandu-ne si le-am promis ca ne vom reintalni in Italia, probabil la show-ul meu de moda, din Milano”
a mai adaugat Roberto Cavalli.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod