pedofil

Pedofilul din lift a fost prins. Bărbatul e poliţist la Brigada Rutieră

Bărbatul suspectat că ar fi agresat doi minori, într-un lift al unui bloc din cartierul Drumul Taberei, este agent de poliţie. Poliţia Capitalei a anunţat, oficial, că persoana audiată în cazul de agresiune sexuală asupra a doi minori este agent al Brigăzii Rutiere. Acesta ar fi fost recunoscut de colegii săi ca urmare a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, anunţă Mediafax.

"Este poliţist la Brigata de Poliţie Rutieră. Este şocant că munceşti atât şi sunt doi-trei oameni ca ăsta. Colegii lui au confirmat situaţia. Probabil că a durat atât deoarece nici poza nu era concludentă. Aceşti oameni trebuie să dispară din sistem", a declarat Dumitru Coarnă, liderul Sindicatutului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, la Antena 3.

Naşa celor doi copii care au fost agresaţi, vineri seara, în liftul unui bloc din Drumul Taberei, a ajuns, luni, la audieri la Poliţia Capitalei, pentru a fi audiată, după ce un suspect a fost depistat, acesta fiind agent de poliţie.

"Sunt naşa fetiţei şi copiii mergeau la mine", a declarat femeia când a ajuns la audieri.

Dumitru Coarnă a mai spus că bărbatul şi-a recunoscut faptele în faţa colegilor săi.

Acesta este audiat în prezent.

La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se află un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuală din 05.01.2018, un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevăzute de CPP, transmite Poliţia Capitalei citată de Mediafax.

Conform unor surse judiciare citate de News.ro, bărbatul, Eugen Stan, lucrează la Brigada Rutieră a Capitalei din august 2010. Înainte de a lucra la Brigada Rutieră, bărbatul a fost angajat al Jandarmeriei.

El este căsătorit şi are o fiică majoră.

Bărbatul ar fi agresat sexual doi copii de cinci, respectiv nouă ani, în liftul unui bloc din Capitală.

„În cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală. Secţia 22 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigaţii în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, anunţa, vineri seara, Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au început cercetările după ce bărbatul a fost surprins de o cameră de supraveghere din liftul în care a încercat să agreseze cei doi minori.

Incidentul a avut loc în cartierul Drumul Taberei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod