Globurile de Aur 2018. Cele mai interesante ținute ale vedetelor

Gala Globurilor de Aur din acest an a fost cu totul deosebită. Aproape toate vedetele care au participat la ceremonie au ales să poarte ținute negre.
Motivul pentru care au purtat ținute all-black este acela de a susține campania Time's Up, ce are ca scop lupta împotriva hărțuirii sexuale și susținerea victimelor din punct de vedere legal. 

Mișcarea a fost declanșată de campania #metoo de pe rețelele de socializare, care le-a încurajat pe femeile din întreaga lume, inclusiv pe vedetele de la Hollywood, să dezvălui faptul că au fost agresate sexual și să-i numească pe cei care au făcut asta. 

Nu doar că au ales să poarte negru și au transformat defilarea pe covorul roșu într-o mișcare de protest, dar actrițele au invitat alături de ele activiste renumite pentru campaniile lor desfășurate împotriva hărțuirii sexuale.

Laura Dern, Amy Poehler, Susan Sarandon, Meryl Streep, Emma Stone, Emma Watson, Michelle Williams și Shailene Woodley au venit însoțite de activiste care demarează proiecte importante pentru prevenirea și stoparea agresiunii sexuale la care sunt supuse femeile din întreaga lume.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod