Oana Zăvoranu, în stare gravă!

Vedeta a fost dusă de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală. Tabloidele scriu că ea ar fi încercat să se sinucidă, luând un pumn de pastile.

Două ambulanţe au ajuns la reşedinţa Oanei Zăvoranu.

Se pare că ea ar fi încercat să se sinucidă luând somnifere, relatează site-ul Wowbiz.ro, citat de Click!. În urma supradozei,vedeta în vârstă de 39 de ani a căzut inconştientă în casă.

Duminică, Oana Zăvoranu postase pe Facebook un mesaj misterios: "Vă iubesc şi chiar dacă nu sunt în "apele mele" din cauza unei cumplite dureri de cap, vă doresc o duminică frumoasă,lânga cel sau cea iubita, pentru că la sfârşitul zilei DRAGOSTEA e de fapt cea care te face să poţi continua şi atunci când simţi că nu mai poţi! Vă pupicesc cu tot sufletelul meu".

Potrivit Cancan, Oana este în comă, iar starea ei se menține gravă.

Medicii de pe ambulanţă au încercat să-i acorde primul ajutor, în locuinţă, Oanei, dar în zadar. Se pare că nu au reuşit s-o stabilizeze şi a fost nevoie ca echipajul medical să o ducă la spital.

Citiți și:

Reacția lui Pepe la aflarea veștii că Oana Zăvoranu este în comă

Oana Zăvoranu a fost scoasă pe targă din casă şi intubată.

Iubitul vedetei, Răzvan, a declarat pentru cancan.ro că ea nu se simţea bine de câteva zile, acuzând dureri de cap. Se pare, însă, că ar fi vorba despre o stare de depresie.

Foto: Mediafax / cancan.ro

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ella pe 12 Dec 2012, 19:43
    oana zavoranu

    BRAVO,BRAVO BRAVO PENTRU ANA. CAT ADEVAR! NU STIE CE SA MAI FACA SA FIE IAR NR1!

    0
    0

  • Ana pe 11 Dec 2012, 11:03
    Erata

    ...esti bolnava de "nebagare in seama:...scuzati, "b" e langa "n" si se poate tasta gresit.: D

    1
    4

  • Ana pe 11 Dec 2012, 11:02
    Pffff

    Ce poze perfecte! Cat s-a studiat la aranjament! Nu era nimeni in jurul ei? De parca s-ar fi plimbat singura cu targa pe strada, asa-i? Cata minciuna si prefacatorie! Oana, esti doar bolnava de 'bebagare in seama", te-au indepartat toti din cauza caracterului infect si al vocabularului de mahala.

    1
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod