Reacția lui Pepe la aflarea veștii că Oana Zăvoranu este în comă

Oana Zăvoranu a fost dusă de urgență la Spitalul Floreasca, tabloidele notând că vedeta a intrat în comă, după ce a încercat să se sinucidă.

Potrivit presei de scandal din România, Oana Zăvoranu a luat un pumn de pastile, după care i s-a făcut rău și a leșinat. Două ambulanțe au ajuns la reședința vedetei, iar medicii au încercat să-i acorde primul ajutorul. Totul a fost în zadar, iar Oana a fost dusă la spital.

Pepe, fostul soț al vedei, nu a crezut că Oana a încercat să se sinucidă, iar informația că vedeta a ajuns în comă la Spitalul Floreasca nu prea înduioșat. "Poate a fost o farsă. Dacă e adevărat, atunci îmi pare rău", a spus Pepe, potrivit wowbiz.ro. "Am auzit că a ajuns la spital. Îi urez sănătate", a adăugat fostul soț al Oanei, potrivit cancan.ro.

Citiți și:

Oana Zăvoranu, în stare gravă!

10 Decembrie 2012
 

Comentarii (19)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • georgeta pe 12 Dec 2012, 21:38
    despre oana zavoreanu

    Eu cred ca-mi pare rau ca oana nu a stiut nici odata ce vrea de la viata si de aceia nu stie sa lupte cu viata.In primul rind a fost foarte fericita cu pepe dar nu a stiut sa-si pastreze fericirea ca este un lucru MARE.Nu toti avem parte de clipe fericite ,dar cind o ai pastrezo cu sfintenie nu-ti bate joc de EA .Ce ar vrea sa-si distruga pepe famili pentru ea .Nu nu sunt de acord .Sincer imi pare rau de ceia ce a facut ,dar sia facuto cu mina ei ,ceia ce-si face omul cu mina lui e lucru manual.ar fi bine sa stea o perioada la spitalul 9 numai acolo se poate vindeca.ii doresc insanatosire grabnica.

    0
    0

  • geta pe 12 Dec 2012, 17:34
    dimache

    nu trebuie sa judecam noi ameni ca nimeni nu stie ce a fost in sufletul ei de a ajuns sa faca asta . mai bine il lasan pe dmz sa judeci oameni ca noi nu avem puterea asta de a o face sanatosire grabnica oana iti doresc

    1
    0

  • UN CITITOR pe 12 Dec 2012, 15:17
    trebuia dusa direct la nebuni

    trebuia dusa direct la nebuni trebuia dusa direct la nebuni

    0
    0

  • irina pe 12 Dec 2012, 14:15
    sa va fie rusine!

    Sa va fie rusine!si ne mai miram de ce Dumnezeu ne da atatea rele.Voi astia crestini care mai si tineti posturi vorbiti asa de un suflet.mi se face scarba.Domnisoara Anna sa stii ca contribuabil cinstit este si Oana ca si dumneavoastra.De aceea a venit ambulanta la ea.Dar ce oameni buni,ar fi trebuit sa o lase sa moara?Suntem oameni nu animale.Si daca a fost mediatizata toata chestia nu cred ca e vina nici a doctorilor de pe ambulanta si nici. a Oanei.Haideti ca e usor sa stam in fata televizorului si sa ne imaginam.Am devenit o tara de DD-i.(Dan Diaconescu).

    2
    1

  • Masha pe 12 Dec 2012, 14:11
    Pepe

    Personal am un cui impotriva celor care, cum se intampla ceva (orice!) cu Oana, dau fuga sa-l intrebe pe Pepe ce parere are si hop! posteaza o poza cu Pepe si Oana. O fi normal? Chiar nu le trece prin cap ca asta afecteaza familia lui Pepe, ca oricat ar fi de ingaduitoare sotia lui Pepe, e om si ea, e femeie? Urat, foarte urat. Cat despre Oana, da, singura si-a distrus viata, dar asta nu ne da noua dreptul s-o judecam si condamnam, ca nu suntem noi calugari fara prihana si stie orice om cu o bruma de carte ca, pana la urma, Oana e si un produs al mass mediei. Sanatate multa Oana si reia-ti viata in propriile maini, pentru ca n-o mai ai de mult.

    3
    0

  • Adela pe 12 Dec 2012, 13:12
    lol

    Zavo,incearca sa te calmezi si sa nu te mai alarmezi asa..Cel putin asa reiese din reactiile tale.Au fost mii si mii de oameni..pana chiar si ***Idolul tau trecuse prin faze Catastrofice..facute de mass-media.Dar tie iti place ''tot ce e cu nadrag'' Altfel Pepe era cu tine si acum..Iti urez sanatate,desi nu Incurajez gestul tau..Trebuie sa fii in armonie cu tine insati..Fac aici consiliere psihologica:))) TRre' sa pricepi ca Pepe e la casa lui..Ce doreai> sa vina la tine cu flori la spital? Nu,draga mea! Nu stiu daca meriti 100@ ,dar repet..Nu doresc raul nimenui..Daca toata lumea te considera mahalagioaica..sa stii ca intr-adevar esti..;) Ti le faci cu manutza ta..Nu altcineva..vai, am facut si o rima! ZAvoo:Good -''bye my lover..'' asa sa canti. [Rectific]

    4
    0

  • Adela pe 12 Dec 2012, 13:11
    lol

    Zavo,incearca sa te calmezi si sa nu te mai alarmezi asa..Cel putin asa reiese din reactiile tale.Au fost mii si mii de oameni..pana chir si chiar si Idolul tau trecuse prin faze Catastrofice..facute de mass-media.Dar tie iti place ''tot ce e cu nadrag'' Altfel Pepe era cu tine si acum..Iti urez sanatate,desi nu Incurajez gestul tau..Trebuie sa fii in armonie cu tine insati..Fac aici consiliere psihologica:))) TRre' sa pricepi ca Pepe e la casa lui..Ce doreai> sa vina la tine cu flori la spital? Nu,draga mea! Nu stiu daca meriti 100@ ,dar repet..Nu doresc raul nimenui..Daca toata lumea te considera mahalagioaica..sa stii ca intr-adevar esti..;) Ti le faci cu manutza ta..Nu altcineva..vai, am facut si o rima! ZAvoo:Good -''bye my lover..'' asa sa canti.

    0
    0

  • lacramioara pe 12 Dec 2012, 09:39
    clementa

    ar trebui sa ne fie invatatura de minte.sa nu ne batem joc de persoanele care ne iubesc si sa luam totul k si cum ni se cuvine de drept.oana primeste ce merita.l a facut pe pepe sa sufere*l a inselat(tot timpul se mahalageste k maicasa*nici nu mai stiu motivul.acum sa suporte consecintele

    3
    0

  • Virginia pe 12 Dec 2012, 03:57
    Oana

    Poate isi merita unele vorbe rele spuse de comentatori, dar in asemenea situatii critice, este bine sa fim mai retinuti, sa fim mai umani, ca poate nu vrea ea sa fie asa cum este......cred ca nu stie ce face, cum se prezinta si acestea sunt dereglari psihice de care ea si familia ei ar trebui sa se intereseze. Sincer ii doresc sanatate si sa zicem Doamne fereste!.

    1
    0

  • Cacarau pe 12 Dec 2012, 03:33
    Pt ca e PROASTA

    E o mare PATACHINA, de aia nu si-a revenit.

    3
    1

  • thomas pe 11 Dec 2012, 20:20
    buzuca

    Este INCREDIBIL unde am ajuns! Doua ambulante pentru o bolnava psihic!!!!!! Una oare nu era de ajuns? Sau cei de la ambulanta nu aveau in acel moment de lucru.......Poate au vrut si ei sa se vada la TV....... Biata, a vazut ca cu o durere de cap nu prea este luata seama, ce si-a zis, ca sa forteze mana presei de scandal, sa ia si niste buline...Cred ca a anuntat si ora cand a luat pastilele, ca sa fie televiziunile pregatite!!!! Mai jalnic este ca pe o anumita televiziune care se crede buna, dimineata era prima stire despre buzuca! S-ai dea Dumnezeu zile, dar si sa o lecuiasca de vedetism...

    3
    0

  • bogdan pe 11 Dec 2012, 18:26
    merla

    v-ati prins ca totul e de fatada nu? la fel si cu nastase

    5
    2

  • gofu pe 11 Dec 2012, 17:27
    de asta

    De asta tara piere de foame. Pentru ca sunteti tot mai multi oameni rai. Zavoranca este buna la suflet. Dzeu sa-i dea viata.

    2
    0

  • carmen pe 11 Dec 2012, 15:06
    fara cuvinte

    Mai cunosc persoane ca Oana,,cu suiciduri si scandaluri cu mama-sa,nu este singurul caz,atat ca nu le da importanta mass-media si nu sunt cunoscute,decat de cei ce le cunosc

    4
    2

  • mirela pe 11 Dec 2012, 14:54
    oana

    sunteti rai! judecati mult prea aspru! oana e un suflet in primul rand,nu o vedeta!probabil ca n-a mai rezistat la atata presiune ... nu sunt de acord nicicum cu sinuciderea!!! Probabil, n-a gasit nicaieri intelegerea,afectiunea de care avea nevoie! e trist,,, sper sa se faca bn si sa priveasca cu optimism viata!

    8
    1

  • george pe 11 Dec 2012, 14:39
    obiectiv

    Indiferent de natura bolii trebuie sa fim ingaduitori cu un om care sufera.

    7
    2

  • andrei pe 11 Dec 2012, 12:36
    coma

    corect.....ana are perfecta dreptate...

    8
    2

  • anna pe 11 Dec 2012, 12:24
    CASS

    ... si uite-asa, si luna asta prin contributia mea de bugetar cinstit si sarac am contribuit la spitalizarea Onutzei!!! Si cand te gandesti ca, poate, undeva un copil, o gravida, un batran ajungeau in stare grava pentru ca DOUA ambulante au fost imobilizate la dispozitia nebunei! CE TRIST!

    29
    5

  • Ana pe 11 Dec 2012, 10:57
    Coma

    Nu inteleg cum a aceptat sa iasa fara ochelarii de soare! A mai stat si la pozat in fata blocului, se miscau asistentii aia de parca erau in reluare...Pai cand e urgenta, mai stai la discutii cu bolnavul pe targa? Asta este bolnava psihic, nu stie ce dracu sa mai inventeze ca sa fie bagata in seama. Cine naiba e zavoranca? O mahalagioaica si obsedata de control, asta e. Iar cei care o sustin si o ajuta in crearea acestor scenarii demne de mila, nu sunt nici ei mai sanatosi mintal.

    27
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod