Mesajul lui Andrei Găluţ după drama din Colectiv: „Acum avem încă 63 de motive să luptăm“

Singurul membru al trupei Goodbye to Gravity care a scăpat cu viaţă din incendiul devastator demonstrează că are o forţă interioară incredibilă.

Andrei Găluţ şi-a pierdut iubita, pe Mădălina Strugaru, dar şi mulţi prieteni în dezastrul care a îndoliat România la sfârşitul lunii octombrie. El e singurul din trupa Goodbye to Gravity care mai trăieşte după ultimul concert. A învins moartea, dar acum trebuie să lupte în fiecare zi cu realitatea crudă şi cu amintirile care îl macină neîncetat. Şi cu toate acestea, el dovedeşte că are puterea de a se ridica şi de a o lua de la capăt. Absolut admirabilă forţa acestui tânăr care izbuteşte să gândească pozitiv după ce a pierdut tot ce avea mai drag!

Mesajul pe care solistul l-a postat pe Facebook este cel mai bun exemplu pe care îl poate da un supravieţuitor după o dramă care poate strivi orice om.

Puterea cu care se ridică acum provine din datoria pe care o simte faţă de cei pe care i-a pierdut. Trebuie să le arate că s-a schimbat ceva. "Cei care m-au cunoscut ştiu cât de mult mi-ar fi plăcut să stăm în faţa voastră acum, dar nu a fost să fie aşa. Ştiu că s-a tot discutat despre acel eveniment şi nu sunt prea multe de spus despre asemenea momente... Momente în care primeşti o palmă crudă de la viaţă, care te pune la pământ, îţi întunecă visele şi ţi-i răpeşte pe cei dragi, fără motiv şi fără ezitare.
Asta a însemnat Colectiv pentru mine şi sute de alţi oameni minunaţi, care s-au alăturat pe 30 octombrie să sărbătorim împreună lansarea albumului Mantras of War. Acum avem încă 63 de motive să luptăm, să purtăm în continuare războaiele noastre interioare sau nu, să ţinem capul sus şi să mergem înainte atât pentru noi cât şi pentru ei"
, a scris Andrei Găluţ în mesajul citat de ziarul Evenimentul zilei.

"Vă mulţumesc tuturor, celor care apreciază şi cred în visul numit Goodbye to Gravity! Să ne vedem cu bine şi sănătoşi şi la cât mai multe concerte!", este îndemnul lui optimist.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod