Mesajul lui Andrei Găluţ după drama din Colectiv: „Acum avem încă 63 de motive să luptăm“

Andrei a transmis că are încă 63 de motive pentru a lupta şi a merge înainte, din respect pentru toate victimele din Colectiv. Foto: Mediafax


În urma tragediei din 30 octombrie 2015 din clubul Colectiv din Bucureşti şi-au pierdut viaţa 63 de persoane, dintre care 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din ţară şi 12 dintre răniţii transferaţi în străinătate. După incendiu au fost internaţi în spitale din Capitală 147 de răniţi.

Chitariştii trupei Googbye to Gravity, Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, au murit în 30 octombrie, la scurt timp după incendiul din clubul Colectiv.
Bateristul trupei, Bogdan Enache, a decedat în 8 noiembrie, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum.

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, a fost transferat, în 7 noiembrie, într-un spital din oraşul olandez Beverwijk.

După incendiul din clubul Colectiv, el a fost internat în stare gravă la Spitalul Elias, cu arsuri pe corp şi arsuri de căi respiratorii, fiind ventilat mecanic.
Familia lui a făcut apel, pe Facebook, la românii care se află în Olanda, în măsura în care pot, să o susţină pe mama lui Andrei, Mariana Belean, care s-a aflat alături de fiul ei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod